Bliv sponsor

Vil du være en del af Fremad?

Klubbens sportslige sektor skal også drives under hensyntagen til klubbens værdier. Respekt for mennesker, mangfoldighed og menneskeligt overskud skal kendetegne den sportslige sektor. En vigtig del af klubbens succes skal være udvikling af mennesker. Udviklingen af det enkelte menneske ses således ikke alene som udviklingen af fodboldmæssige kundskaber. Klubbens succes skal således ikke alene måles på den sportslige placering i tabellen.

Aarhus Fremad skal være et anderledes bud på, hvad en fodboldklub kan for det enkelte menneske, og det samfund vi lever i i dag. Vi vil udfordre det eksisterende. Om det er fodboldklubben, foreningstanken, frivilligheden eller partnerskaberne, så skal den gode, udviklende og berigende oplevelse kendetegne mødet med Fremad.

Sponsorkonceptet i klubben har flere niveauer, som kan ses nedenunder.

Generelt kan det siges, at vi i Fremad bestræber os på at gøre vores samarbejdsaftaler så individuelle som muligt og sammensætter samarbejdsaftaler med udgangspunkt i sponsorernes ønsker og behov. Alle priser er ekskl. moms og pr. år.

Sponsormulighederne i Fremad​

Start 11'eren

Klubbens fundament
50.000 kr
  •  

Kulsort

En del af det hele
20.000 kr
  •  

Breakfast Club

Det uformelle netværk
10.000 kr
  •  

8200

Den lokale opbakning
8.200 kr
  •  

Intro

Velkommen hos Fremad
5.000 kr
  •  

Diverse

Kontakt os
? kr
  •  

Interesseret?

Send os en mail såfremt du ønsker, at blive sponsor i klubben. Du er også velkommen til at kontakte Lars Kruse på 21730023 for at høre nærmere.

Næste kamp

Seneste kamp

15:00

B 93 vs Aarhus Fremad

Stillingen

ShoP