Aarhus Fremad tilknytter Aarhus-dreng

Jacob Green-Pedersen er nyt ansigt i Fremad-truppen. Han er opvokset i byen og har været omkring AGF, VSK og senest har han været på college i USA.

Af Mathias Dueholm
Foto: Ole Nielsen

En ny forsvarskrumtap kommer i den nye sæson til at byde sig til, når Morten Dahm Kjærgaard skal udfylde holdkortet til Aarhus Fremads kampe. Jacob Green-Pedersen er nemlig blevet tilknyttet truppen på en mundtlig aftale.

Jacob Green-Pedersen gør sig i det centrale forsvar, hvor han lover en mandfolkepræstation – hver gang.

”Jeg efterlader altid alt jeg har på banen. Jeg giver 100 procent i kampene, det er det fansene kan forvente af mig,” siger han.

Faktisk er Riisvangen og Aarhus Fremad ikke helt fremmed land for Jacob Green-Pedersen. Han er opvokset i Aarhus, og var som ungdomsspiller først en del af det hedengangne FC Aarhus, og siden var igennem AGF’s ungdomsafdeling.

”Jeg har faktisk spillet ungdomsfodbold på Riisvangen. Derefter vandt jeg U17-Ligaen med AGF og spillede så mine U19-år på VSK’s seniorhold i 2. Division. Her mødte jeg Fremad flere gange,” fortæller Jacob Green-Pedersen.

Det seneste år er dog blevet under noget mere eksotiske himmelstrøg. Den nye Fremadspiller har nemlig brugt et år på Georgia Southern University i USA, hvor han spillede college-fodbold ved siden af sine studier.

”Jeg skulle så hjem til Aarhus, og så ville jeg prøve noget nyt. Fremad-kulturen og miljøet omkring Riisvangen har jeg altid syntes var fed, så det tiltrak mig rigtig meget,” siger Jacob Green-Pedersen.

Han beskriver sig selv som en fysisk stærk centerforsvarer, der gerne deltager i opspillet. Som ungdomsspiller var han en leder på banen, noget han gerne vil lægge på som senior også. Om sine ambitioner for sit ophold i Fremad siger Jacob Green-Pedersen: ”Jeg vil gerne komme ind og byde mig til på 2. Divisionsholdet så meget som jeg kan. På den lidt længere bane vil jeg selvfølgelig gerne få en mere betydningsfuld rolle på holdet.”

Flere nyheder

Næste kamp

14:00

Aarhus Fremad vs FA 2000

Seneste kamp

0 - 1

Nykøbing FC vs Aarhus Fremad

Stillingen

ShoP