Aarhusianske sportsklubber laver billetsamarbejde

Elitesportsklubberne fra Århus Håndbold, SK Aarhus Elitehåndbold, Aarhus Fremad Fodbold og Bakken Bears er gået sammen om et nyt initiativ, som skal give flere tilskuere på lægterne og gøre det endnu mere attraktivt at være sponsor i en af de fire klubber.

Klubberne har med omgående virkning startet et billetsamarbejde, som betyder, at alle sponsorerne i de enkelte klubber i fremtiden vil kunne komme ind som tilskuere til alle hjemmekampe i alle klubber.

Formålet med samarbejdet er at skabe merværdi for sponsorer i de enkelte klubber. Ingen af klubberne har fyldte kamparenaer til hverdag, men håbet er, at dette initiativ med tiden kan bidrage til at få fyldt godt op på tilskuerpladserne og dermed skabe større motivation for spillerne.

Klubberne har desuden besluttet at undersøge nærmere, om der er andre samarbejdsmuligheder, som kan være med til at skabe merværdi for de enkelte klubber.

De fire klubberne tyvstartede allerede på samarbejdet, da de i december udgav profileringsavisen ”4 in 1”, der gav fælles eksponering.

”Vores vigtigste indtægtskilde er sponsorer og især aktivering af sponsoraterne. Med dette samarbejde får vi nogle helt nye muligheder for at aktivere vores sponsorer hele året rundt og ikke kun når sæsonen kører. Værdien af vores sponsorater er med et slag forøget væsentligt.”

For yderligere information kontakt:
Bakken Bears, Sportsdirektør Michael Piloz, mp@bakkenbears.com, 41166633
Århus Håndbold, Direktør Henrik Lundorff, hl@aarhushaandbold.dk, 31476901
SK Aarhus Elitehåndbold, Direktør Thomas Gielfeldt, thomas@skaarhus.dk, 26237033
Aarhus Fremad Fodbold, Direktør Søren Østergaard, sos@aarhus-fremad.dk, 28998114

Flere nyheder

Næste kamp

18:30

Nykøbing FC vs Aarhus Fremad

Seneste kamp

2 - 0

Aarhus Fremad vs EFB

Stillingen

Standings provided by Sofascore

ShoP