Adidas bliver ny tøjleverandør

Tilbage til striberne

Det er med stolthed og store forventninger, at vi pr. 1. januar 2022 skal spille sammen med Adidas, som trøjeleverandør i samarbejde med Sportmaster, som leverandør.

Det betyder, at vi går tilbage til ’striberne’. Et tema, som også vil præge det første stykke tid i samarbejdet i form af den nye trøje. Det er klar i løbet af februar måned, hvilket vi glæder os rigtig meget til.

Udover en ny spilletrøje fra Adidas vil der også komme nye merchandise artikler på shoppen i løbet af det nye år.

Mike Vallentin Hansen, Team Sales Specialist, Adidas:

– Vi i Adidas er glade for at have indgået en beklædningsaftale med Aarhus Fremad og Sportmaster for de kommende sæsoner. Et spændende samarbejde som vi ser meget frem til at realisere fra årsskiftet. Sammen med Aarhus Fremad håber vi at skabe en fantastisk fodboldoplevelse bundet sammen af klubbens traditioner og store passion, på en nye og kreativ måde. Samtidig håber vi at samarbejdet kan smitte af igennem hele klubben fra 2. division til børnefodbold. Det er derfor med stor glæde og stolthed at vi kan byde Fremad tilbage til striberne og Adidas familien.

Luca Imperatore Sørensen & Daniel Høeg Nygaard Rasmussen, Sportmaster Storcenter Nord

– Sportmaster er utrolig glade for at fortsat være en del af Fremad familien og den rejse vi har været på sammen i mange år nu. Der er ingen tvivl om at Fremad er en klub med en masse hjerte, sammenhold og ikke mindst stor fanopbakning. Det vil Sportmaster meget gerne være en del af. Vi ser gode muligheder for at udvikle samarbejdet yderligere og især med en række special kollektioner til Fremad’s fans og ikke mindst fremad selv. Vi håber på at i samarbejde med Fremad & Adidas, så kan vi få skabt en masse hype omkring nogle nye fede produkter.

Andreas Damgaard, Administrations- & Sponsoransvarlig Aarhus Fremad

– Vi forsøger hele tiden at hæve baren for aftaler i Aarhus Fremad og det har vi også formået med denne nye aftale fra 2022. Vi er stolte over at et brand som Adidas ser muligheder i Aarhus Fremad og vi glæder os til at aktivere samarbejdet endnu mere, så vi kan gøre Fremad endnu mere unikke i dansk divisionsfodbold på og uden for banen. Vi kommer tilbage til ’striberne’ efter nogle gode år hos Select og Ove Sass, som vi også gerne vil takke rigtig mange gange. Senest den succesfulde solskinstrøje, som vi har solgt rigtig mange eksemplar af. Det glæder vi os til at Adidas og Sportmaster kan løfte endnu mere.

Der vil løbende komme opdateringer, når trøjen kommer frem og selvfølgelig også når der lander nye artikler i shoppen.

#dsng

Flere nyheder

Næste kamp

14:00

Aarhus Fremad vs Thisted FC

Seneste kamp

0 - 0

Brabrand vs Aarhus Fremad

Stillingen

ShoP