Behrem Rizvic skriver under på ny kontrakt med Fremad

Efter at have spillet sig til en etableret rolle i Aarhus Fremads 2. Divisionstrup, har Behrem Rizvic nu skrevet under på en kontraktforlængelse

Af Nicolai Yevmenchyk

Foto: Vildmedfoto.dk

Aarhus Fremad har i den igangværende sæson gjort sig positivt bemærket med flotte resultater. Her har 24-årige Behrem Rizvic været en betydningsfuld brik med flere måloplæg fra sin position på venstrebacken. Nu har han indgået en ny aftale med kontraktudløb til sommer 2024. Selv udtaler han, at beslutningen ikke var svær at træffe: 

”Jeg var meget åben for det allerede til at starte med, så jeg var glad for, at det blev tilbudt. Så tænkte jeg ikke meget mere over det, end at jeg selvfølgelig bare skulle skrive under.”

Der er ikke nogen tvivl for Behrem Rizvic om, hvor han ønsker at spille fodbold i næste sæson, og det skyldes især det høje ambitionsniveau i Aarhus Fremad samt deres spillestil på banen. Begge dele har været afgørende faktorer for venstrebacken.

”Jeg har været glad for at være her, og det er det sted, man glæder sig til at komme og træne. Så synes jeg også, at vi på banen spiller mere bold, end vi løber uden bold, og det tiltrækker mig også rigtig meget.”

Ambitioner om at spille på et højere niveau 

Behrem Rizvic blev hentet til Riisvangen i januar 2022. Derefter gik der ikke lang tid, før han fik muligheden for at spille i divisionsrækkerne, som han tidligere har gjort for sin forhenværende klub, Vejgaard: 

”Jeg kom tidligt ind på 2. Divisionsholdet, og jeg synes, det har været fedt lige fra starten af, hvor jeg begyndte at være mere med og fik flere startpladser. Jeg synes, holdet har været i en god udvikling. Det vil jeg gerne være en del af og jagte en oprykning her til sommer.”

Spilletiden for Fremads førstehold har været en indfriet ambition for Rizvic. Nu har han næste mål i sigte, som er at komme til at spille i 1. Division med klubben. 

Flere nyheder

Næste kamp

14:00

Aarhus Fremad vs Thisted FC

Seneste kamp

0 - 0

Brabrand vs Aarhus Fremad

Stillingen

ShoP