Billetsalget til pokalkvartfinalen er skudt i gang

En af kvartfinalerne i Pokalturneringen står som bekendt mellem Aarhus Fremad og FC Nordsjælland. Kampen spilles på Jysk Park i Silkeborg, og nu er der åbnet for billetsalget til alle interesserede.

Af Mathias Dueholm

Der er lagt op til et aldeles fint besøg, når Danmarks i øjeblikket bedste fodboldhold FC Nordsjælland kommer til det jyske for at dyste i det første af to opgør om en billet videre til Pokalturneringens semifinale.

Kampen løber af stablen på Jysk Park i Silkeborg på årstidens sidste dag, nemlig tirsdag den 28. februar. Opgøret fløjtes i gang klokken 18.30.

Der er nu åbnet for billetsalg til kampen, og det er delt op således at Fremad-fans og neutrale tilskuere kan købe deres billet HER, mens FC Nordsjælland-fans skal købe billet til opgøret HER. Alle billetter til kampen, uanset aldersgruppe, koster 150 kroner eksklusive gebyr.

Vi håber på en konvoj af busser med retning mod Dyne-Larsens hjemstavn, så vi kan skabe en kulisse, der er en pokalkvartfinale værdig! Vi ses på Jysk Park til årets første og muligvis største fodboldkamp for Aarhus Fremad.

#DSNG

Flere nyheder

Næste kamp

14:00

Aarhus Fremad vs Nykøbing FC

Seneste kamp

0 - 2

Middelfart vs Aarhus Fremad

Stillingen

Standings provided by Sofascore

ShoP