DS Status

DS mødte i weekenden B1913 på udebane, hvor det blev til en 2-1 sejr. Holdet kom ellers bagud 1-0 lige før pausen, men efter en god præstation i 2. halvleg blev sejren taget med hjem til Aarhus. Cheftræner Jacob Eichner sætter her lidt ord på kampen:

”Det var en kamp som forventet, hvor vi satte os på spillet med bolden og B1913 forsvarede sig med stor energi og vilje. I nogle sekvenser af første halvleg får vi trykket B1913 godt tilbage, men vi må anerkende, at vi i første halvleg vælger for svære løsninger i vores gennembrudsspil, hvilket gav nogle omstillingsmuligheder til B1913. Her bragte de stor energi og power og ret beset havde de flere chancer end os i første halvleg. I pausen får vi rettet nogle ting rent taktisk og udover korte perioder i anden halvleg er vi i fuld kontrol og får et endnu større overtag, hvor vi trykker B1913 langt tilbage. Her må jeg rose drengene for at udføre de fokuspunkter vi italesatte i pausen. Det kapitaliserer vi på ved to flotte mål af Tue og vinder dermed 2-1. Det skal dog med i fortællingen, at B1913 også har chancer i kampen, hvor vores keeper Victor Rou viser at han godt kan stå på mål”.

Ydermere sætter Eichner fokus på udviklingen og det mentale fokus i nedrykningsspillet


”Det var en mavepuster for os, at vi lige netop missede oprykningsspillet i tillægstiden af den sidste kamp. Der var en klar følelse af skuffelse over at have været så tæt på, at opnå noget, som, ud fra vores forudsætninger, ikke burde være muligt. Men der kan vi se, at vores stil og måde at udvikle spillerne på, samt stærke fællesskab i klubben opvejer mange af de parametre hvor andre har bedre forudsætninger end os. Vi blev hurtigt enige om, at vi skulle bruge nedrykningsspillet på at blive dygtigere og få udviklet vores hold yderligere. Det har spillerne taget til sig og selvom vi har mødt hold, som, udefra set, har haft mere at spille for end os, så har spillerne vist stort fokus og ærgerrig efter at blive endnu bedre og vise hvad vi kan. Vi glæder os derfor til de sidste kampe og til at blive endnu bedre frem mod den næste sæson”.

DS-holdet ligger lige nu nr. 1 i nedrykningsspillet med 41 point for 24 kampe og har i skrivende stund 6 point ned til Varde som befinder sig på gruppens 2. plads. Holdet mangler 3 kampe mod henholdsvis Viby IF og Varde på hjemmebane, inden sæsonen sluttes på udebane mod Kolding B.

Slutteligt sætter Eichner ord på, at Fremad er et godt sted for unge spillere med ambitioner, som har mod på at udvikle sig som fodboldspiller i en attraktiv spillestil og opfordrer sådanne spillere til at tage kontakt:

”Vi mener i al beskedenhed, at vi har et rigtigt stærkt miljø med både unge og erfarne spillere, som er præget af et stærkt fællesskab og drive efter at blive bedre, samtidig med at vi har det sjovt. Vi kan se, at mange spillere, som har været omkring vores DS-hold, spiller divisionsfodbold i dag, enten på vores eget 2. divisionshold eller andre steder, fordi de har fået og får værdifuld erfaring på et godt niveau i en spillestil, hvor spillerne bliver udfordret og hele tiden skal være klar til at spille med. Nogle af de bedste eksempler er vel Hauge-brødrene, som begge to startede på DS-holdet i Aarhus Fremad og i dag har udviklet sig til profiler på vores 2. divisionshold. Så er du en ambitiøs spiller, som gerne vil blive bedre og tage næste skridt i din udvikling, så tag fat i mig”.

Flere nyheder

Næste kamp

14:00

Aarhus Fremad vs Thisted FC

Seneste kamp

0 - 0

Brabrand vs Aarhus Fremad

Stillingen

ShoP