Emil Junge er ny spiller i Aarhus Fremad

Vi har ny tilslutning til spillertruppen, og denne gang er det den 18-årige Emil Junge, som bliver ny del af holdet. Junge, som oftest gør sig på venstreback, tilslutter sig Aarhus Fremad, efter hans tid i Silkeborg IF, hvor han har spillet for deres U19-hold, er nået sin afslutning. Efter en god dialog med Silkeborg har vi indgået en aftale om, at Emil Junge bliver en del af Fremad. Emil Junge sætter selv ord på, hvordan han har det med at komme til vores klub:

”Jeg sindssygt glad og stolt over at blive en del af Aarhus Fremad. Jeg føler virkelig, det er et godt match med både værdier og klubbens spillestil.”

En anden begejstret mand er vores cheftræner, Morten Dahm Kjærgaard. Han siger følgende om det 18-årige talent:

”Emil er en spiller, som har spillet fast på Silkeborgs U19-hold og gør det godt i en offensiv stil. Han har fået rigtig pæne ord med fra Silkeborg, og så har vi kigget ham godt an også, og derefter aftalte vi, han skulle prøve at komme og træne med. Emil er en spiller med store offensive kvaliteter. Han har en god indlægsfod, drive, løbekapacitet, fart og er angrebsivrig i sin stil. Emil har vist sig godt frem, han har lyst til at prøve os af og tage kampen op i vores trup. Det byder vi selvfølgelig velkommen i den grad og er glade for det gode samarbejde og dialog med Silkeborg omkring hele processen.”

Nemlig processen i forløbet mellem Silkeborg IF og Aarhus Fremad er noget, som Morten understreger vigtigheden og glæden over.

”Det er fedt, når man snakker med Silkeborg, som har utroligt stort fokus på at udvikle og dygtiggøre deres spillere, men også hjælpe dem godt videre. Selvom Emil ikke skulle fortsætte i Silkeborg, så har de været meget hjælpelige, både overfor os, men også overfor Emil i at få ham videre til et forhåbentligt godt sted for ham. Der har Peder Knudsen, som sendte os videre første gang, og så Jesper Mikkelsen, U19-træneren, virkelig været fantastiske i processen med at hjælpe Emil godt videre og fortælle ham lidt om os. Derigennem kom han ud til os og prøvede sig af. Det har været en god oplevelse, og forhåbentligt til det gode for Emils videre udvikling,” fortæller Morten altså om det samarbejde, som ultimativt har ledt til at Emil er blevet en del af Aarhus Fremad.

Emil er en ung mand på 18 år og har store ambitioner med sit fodbold, hvor han for første gang skal prøve kræfter af med seniorfodbold. Om sine mål i Aarhus Fremad fortæller han:

”Jeg tænker, at der er nogle mål for både mig og klubben generelt. Det er jo et mål for os at komme op i 1. Division, og det er noget, jeg selvfølgelig gerne vil bidrage til. Så er mit mål at blive professionel fodboldspiller, og der tænkte jeg, at Aarhus Fremad er en perfekt klub til mig. Det var også den chance, jeg fik, følte jeg. At spille noget seniorfodbold og lære en masse af det.”

Emil Junge er ikke på helt ukendt farvand i Aarhus Fremad. Emil er nemlig selv oprindeligt fra Aarhus, Lyseng nærmere bestemt, hvor han startede sin fodboldkarriere som 4-årig. Han har i sin ungdomsfodboldtid været i både AGF og FC Midtjylland, før han blev en del af Silkeborgs akademi. Emils tid i AGF, hvor han spillede som U13-spiller, bød ham på nogle bekendtskaber, som vi også har i Aarhus Fremad. Det var fx i AGF, at han stødte på Morten Mølkjær, som dengang var træner for AGF’s U14-hold. I sin tid i AGF’s akademi skulle Emil også stifte bekendtskab med blandt andet Kirchheiner-brødrene og Søren Bugge. Som Emil Junge selv beskriver det, er det altid ”godt med nogle kendte ansigter”, når man starter et nyt sted.

#forzafremad

Flere nyheder

Næste kamp

14:00

Aarhus Fremad vs Nykøbing FC

Seneste kamp

0 - 2

Middelfart vs Aarhus Fremad

Stillingen

Standings provided by Sofascore

ShoP