Emil Junge skriver toårig kontrakt med Fremad

Der er den seneste tid sket meget bag kulisserne, og nu er endnu en Fremad-spiller kommet på kontrakt i klubben. Emil Junge har nemlig skrevet to år med Fremad, og han bliver derfor den seneste spiller sammen med Emil Obitsø, der er ny på kontrakt i klubben.

”Det betyder helt vildt meget for mig, og det var også et af de mål, jeg satte mig selv, da jeg kom til klubben – at jeg ville være kontraktspiller i Aarhus Fremad og være endnu mere en del af det projekt, jeg blev en del af i februar. Det her med at være på kontrakt handler ikke så meget om pengene, men om at man føler sig endnu mere en del af det projekt, som er i gang i klubben.”

Junge kom til Aarhus Fremad i februar, og der er ikke gået lang tid, inden han har fået tilbuddet om en kontrakt.

”Det er et bevis for mig selv om, at jeg har taget nogle skridt i den rigtige retning, siden jeg kom til klubben, og at jeg så sammen med trænerne og holdkammeraterne har ledt mig selv på rette kurs i forhold til min udvikling. Det er ting som spil med bolden, men også spillestilen som Aarhus Fremad har. Den har jeg hurtigt kunne tilegne mig, og det er et kæmpe skulderklap, at man får at vide, det er de rigtige ting, man gør.”

Junge kom til fra Silkeborgs U19-hold, og det er altså første gang, han prøver kræfter med seniorfodbold. Det har naturligvis betydet, at han har skullet vende sig til den anden slags fodbold, der bliver spillet i de voksenes rækker.

”Det har været en sindssyg fed og lærerig overgang fra ungdoms- til seniorspiller, især i forhold til aspekter som det fysiske, som i højere grad er en del af det at være seniorspiller. Det er helt klart en anden slags fodbold, der bliver spillet. Det er en mere professionel form for fodbold, hvor der måske ikke generelt er den store forskel på, hvor meget man prioriterer resultatfodbold, men hvor det trods alt spiller en vigtigere rolle end som ungdomsspiller. Det er klart, der er en overgang, hvor man lige skal vende sig til de forskellige ting, men jeg synes ikke, det har været svært, selvom der selvfølgelig har været nogle ting, man har skullet tilegne sig – også i forhold til spillet.”

Det er nu et halvt år siden, 19-årige Junge kom til Fremad, og det har på trods af den seneste tid været en god første periode i klubben, fortæller han.

”Jeg har haft en sindssyg fed første tid i klubben. Hele truppen, spillerene, trænerstaben og alle omkring holdet har taget virkelig godt imod mig. Man føler sig meget velkommen, og det er et sted, man har lyst til at komme. Selvom jeg nu engang er blevet skadet, så kommer jeg stadig i klubben, selvom der ikke er så meget jeg kan lave, fordi sammenholdet på holdet er så vigtigt. Man føler sig stadig en del af det.”

Emil Junge har siden, han kom til i februar, spillet 17 kampe i Fremad.

Flere nyheder

Næste kamp

14:00

Aarhus Fremad vs Thisted FC

Seneste kamp

0 - 0

Brabrand vs Aarhus Fremad

Stillingen

ShoP