En Damgaard afløser en anden

Til forårssæsonens sidste hjemmekamp mod Vanløse sagde vi pænt farvel til anfører Andreas Damgaard, der må drosle ned for fodbolden af lykkelige omstændigheder, da der i forsommeren kom tvillingedrenge til verden i det Damgaardske hjem.

Dette er naturligvis et kæmpe tab for holdet, men heldigvis ikke for klubben, da Andreas pr. 1/8 starter i en nyoprettet stilling som sponsor- og netværksansvarlig i Aarhus Fremad. Andreas har i de seneste år arbejdet med netop sponsorer og netværk i AC Horsens. Velkommen på kontoret, Andreas.

Men trøje nr. 4 bliver i Damgaard familien, da det er lykkedes Aarhus Fremad at få tilgang af lillebror, Mathias Damgaard, der kommer til fra ligakonkurrenterne Middelfart Boldklub. Mathias er ligesom sin forgænger i nr. 4 højrebenet midterforsvarer, der gør en dyd ud af at forsvare. Den 23-årige forsvarspiller har fået sin opvækst i Ac Horsens’ ungdomsafdeling og har i sin seniorkarriere spillet i FC Skanderborg og Middelfart.

“Vi er glade for at få tilgang af Mathias. Vi har allerede set nu i den første træningsuge, hvad der er for en karakter vi får ind i truppen. Der er god lyd og stort hjerte for at forsvare. Mathias kommer til at passe godt ind i vores træningskultur og vi glæder os meget til samarbejdet” fortæller Cheftræner Morten Mølkjær

Mathias spillede sin første (uofficielle) kamp i lørdags, da Odder blev besejret 2-0.

Flere nyheder

Næste kamp

14:00

Aarhus Fremad vs Thisted FC

Seneste kamp

0 - 0

Brabrand vs Aarhus Fremad

Stillingen

ShoP