Esben Lauridsen stopper i Aarhus Fremad

Det er med stor ærgrelse, at vi må meddele, at Esben har valgt at lægge støvlerne på hylden. Esben har været en del af Aarhus Fremad siden 2016, hvor han kom til fra Middelfart Boldklub. Esben stopper i Fremad, fordi kroppen ikke længere kan holde til det, og fordi der sker store ting for Esben på hjemmefronten.

”Det har været en fantastisk tid. Man møder så mange gode mennesker på Riisvangen. Alle, der kommer, føler sig velkommen. Lige fra trænere, holdledere, spillere, fans og frivillige. Jeg tror alle nyder at komme oppe på Riisvangen. Det er bare en masse gode mennesker, man samles med,” fortæller Esben om sin tid i Aarhus Fremad.

Esben er oprindeligt fra vestkysten og startede sin karriere som purung i Tarp Boldklub. Efter Tarp røg en ung Esben til Esbjerg fB og efterfølgende til Sædding Guldager. Det var dog i Varde IF, som befandt sig i 2. division, at Esben som 18-årig skulle prøve kræfter med seniorfodbold. Esben tilbragte en lang årrække i Varde, hvor han efterfølgende tog på eventyr i Island, nærmere klubben KF Fjardabyggd. Esben skiftede i 2015 til Middelfart. Et år senere blev Esben Aarhus Fremad-spiller.

Det var af flere forskellige årsager, Esben dengang havnede i Aarhus Fremad. Han boede i Aarhus, og så havde han kendskab til spillere som Martin Frandsen, Jeppe Carstensen og Søren Smedegaard, som klart anbefalede Esben klubben. Derudover påpeger Esben, at Aarhus Fremad har en vis tiltrækningskræft for vestjyder.

Vi står nu på den anden side af Esbens tid i klubben, og det er ikke kun Aarhus Fremad, der er kede af, at Esben ikke skal være en del af holdet mere.

”Det bliver hårdt at skulle undvære alle oppe i klubhuset. Bare at sende den besked, som jeg gjorde i vores Facebook-gruppe, det var noget hårdere, end jeg lige havde regnet med. Alle de kommentarer man får tilbage, og de beskeder man modtager fra spillere, trænere og holdledere, det går sgu lige i hjertet på en. Det bliver mærkeligt ikke at skulle komme på Riisvangen. Jeg kommer jo nok til at være der lidt og komme og sige hej til drengene, men at man ikke skal være en del af omklædningsrummet og den jargon, der er, det bliver svært. Men sådan er det jo,” fortæller Esben om sit stop.

Selvom det for alle fodboldspillere er en trist tid, når man tager den svære beslutning om at stoppe, så er der store tider i vente for Esben. Nemlig på hjemmefronten er der især én ting for Esben at se frem til:

”Jeg skal være far d. 13 juli – der kommer en lille pige. Det bliver stort, det er helt vildt. Noget andet, men virkelig spændende. Det går nok først op for en, når man står med den lille i armene. Det bliver rigtig stort.”

Nedenfor kan du læse om et par af Esbens højde- og lavpunkter i klubben:
”Et af mine bedste minder i klubben er nok målet til 4-3 mod Middelfart i den sidste kamp i efteråret. Når det ender med at blive ens sidste kamp, og det så er i overtiden til 4-3 mod sin gamle klub, så er det specielt. Det var virkelig sjovt, der var god stemning, hvor alle spillerne var samlet i en stor klump. Det var sgu fedt.”

”Jeg tror, det man har været mest skuffet over er sig selv og sin krop, der siger nej. Jeg vil dog sige, at et af mine værste minder nok har været, da jeg så highlights fra kampen mellem Jammerbugt og Helsingør i foråret, hvor bolden bare danser på stregen, og man er så tæt på at rykke op i 1. division. Det er jo forfærdeligt at se på. Det er nok det værste minde, ikke at rykke op i 1. division, sat på spidsen med den kamp.”

Til sidst har Esben et par ord med til alle omkring klubben:
”Jeg vil bare sige tak for den fantastiske tid, det har været at være fodboldspiller. Fantastiske fans, gode og dygtige holdkammerater og trænere i løbet af årene. Kæmpe respekt for alle de frivillige, som lægger tid og kræfter i klubben og får det til at spille på kampdage. Det er helt vildt, at det kan lade sig gøre, og der bliver ved med at komme så mange fans på Vangen og støtter os. Det viser bare, der er gang i noget af det rigtige i den her klub.”

Der skal lyde et kæmpe tak til Esben for en fantastisk tid med ham i Aarhus Fremad. Du vil altid være velkommen på Riisvangen.

#forzafremad

Flere nyheder

Næste kamp

14:00

Aarhus Fremad vs Thisted FC

Seneste kamp

0 - 0

Brabrand vs Aarhus Fremad

Stillingen

ShoP