Få en stor festivaloplevelse – i Fremads tjeneste

Aarhus Fremad rekrutterer frivillige til at hjælpe på sommerens NorthSide. Det er muligheden for at få en storstilet festivaloplevelse og samtidigt gavne Fremad.

Af Mathias Dueholm

Ser du også frem til en festivalsommer, der skal byde på dansable hits, håndvarme pilsnere og tvivlsomme sanitære faciliteter, har du nu muligheden for at blive frivillig på den største århusianske festival, nemlig NorthSide 2023. I samarbejde med Aarhus Fremad søger festivalen såkaldte ”Stage hands”, der skal assistere de professionelle scenefolk med at pakke ud og pakke ned.

Det giver dig altså chancen for at få et indblik i livet ”backstage”, når de store kunstnere skal have hjælp til at udfolde sig på Eskelunden.

Som frivillig takker du ja til at være på arbejde på NorthSide én af de tre festivaldage. Det giver dig selvfølgelig fri adgang de to øvrige dage, hvor du kan give den som almindelig festivalgæst. Hvad du ellers får ud af tjansen som frivillig, kan du se her:

  • Sjove, hårde og hyggelige dage sammen med dine cirka 5.000 med-frivillige ude på græsset.
  • Armbånd med adgang til alle tre dage på festivalen fyldt med koncerter, fest og rabat på drikkevarer.
  • En genanvendelig vandflaske, som både kan bruges til vagten og i træningscenteret bagefter.
  • Forplejning, mens du er på vagt.
  • Eventerfaring på CV’et – du kommer til at opleve en af Danmarks største festivaler bag kulissen.

Som frivillig gennem Aarhus Fremad bidrager du i øvrigt til klubkassen, som vi kan bruge på at forbedre oplevelsen på Riisvangen.

Vil du slå et slag for frivilligheden, for Aarhus Fremad og derudover få tre uforglemmelige dage i Eskelunden, så tøv ikke med at rette henvendelse til Fremad på mail: kamp@aarhus-fremad.dk.

Flere nyheder

Næste kamp

14:00

Aarhus Fremad vs Nykøbing FC

Seneste kamp

0 - 2

Middelfart vs Aarhus Fremad

Stillingen

Standings provided by Sofascore

ShoP