Forløsende sejr bringer os tæt på oprykningsspillet

Det blev til en sikker 2-0 sejr over Skovbakken efter 0-0 ved pausen og begge mål blev scoret af Mathias Schjødt. Kampen startede meget ujævnt og banens beskaffenhed var ikke særlig god. Skovbakken trak sig tilbage til midten og spillede med lange bolde, men det blev der ikke noget ud af. Deres første chance kom efter en fejl i vores forsvar, men de var uskarpe i situationen. Vi kom også til 2 store muligheder i 1. halvleg ved Khaled Paikar og Mathias Schjødt, men begge afsluttede skidt, så pausestillingen var 0-0 og det kunne ingen indvende noget imod.

2. halvleg sad vi tungt på og det var ligesom bare et spørgsmål om tid, hvornår vi ville komme foran. Midtbanen fik sat spillet bedre op og vi vandt flere nærkampe. Vi skiftede Uffe ind efter 60 min. og flyttede Schjødt op på toppen og kort tid efter havde Schjødt muligheden på et hovedstød, men deres keeper hev en flot redning frem. Det samme gjorde han på Uffes hovedstød efter et hjørnespark, men efter 74 min. gik den ikke længere for Skovbakken. Schjødt fik bolden spillet dybt fra Valentin og scorede sikkert til 1-0. Skovbakken prøvede nu med flere folk fremme i stedet for bare at forsvare sig, men det gav huller bagude og Schjødt kunne lukke kampen med sin scoring til 2-0 i det 86. min.
Dermed sluttede det 2-0 og yderligere 3 point til kontoen. Rigtig solid holdindsats men især Nicklas Ullum og Schjødt lyste op i 2. halvleg. 
Fedt at se at vi i den grad har overhalet Skovbakken der i sidste sæson blev nr. 5 i 2. division og kan vi fortsætte niveaufremgangen, så kan vi blive en joker til foråret.
Status er herefter at vi ligger på 4. pladsen med 17 point. 3 point flere end Odder på 5. pladsen og 9 mål bedre, så det ser godt ud mht. at ende i oprykningsspillet. Det kræver dog min. 1 point på hjemmebane mod det suveræne tophold Thisted på lørdag kl. 14. 
 
Vi håber, at rigtig mange vil komme og bakke op om holdet i denne vigtige kamp.

Flere nyheder

Næste kamp

14:00

Aarhus Fremad vs Thisted FC

Seneste kamp

0 - 0

Brabrand vs Aarhus Fremad

Stillingen

ShoP