Forløsende sejr giver optimisme forud for pokalbrag

Fremad formåede for anden weekend i træk at lave et stærkt comeback. Denne gang med 3 point til følge. Spørger man Behrem Rizvic, var det en forløsende sejr, der giver stor optimisme forud for pokalbraget mod Brøndby IF.

Af Mathias Thomsen

Fremad fik den perfekte forberedelse frem mod onsdagens pokalbrag mod Brøndby IF – Nemlig en sejr. Efter fire kampe i streg uden 3 point (minus skrivebordssejren over Jammerbugt FC) var det endelig holdet fra Vangen som trak det længste strå, da det blev til en 2-1 sejr mod HIK. Ifølge ’hjørnesparkskongen’ Behrem Rizvic var det da også en tiltrængt sejr.

”Det var forløsende at vinde. De sidste mange kampe har vi følt, at vi har haft spillet og chancerne til at kunne vinde. Men det er desværre ikke endt sådan, fordi vi har manglet den sidste skarphed til at kunne få bolden ind over stregen, så det var dejligt, at det lykkedes”, siger Behrem Rizvic.

Det startede ellers dårligt for Fremad. Efter at have styret det meste af spillet, var det alligevel gæsterne, der gik til pause med en 0-1 føring. Der skulle dog ikke gå lang tid af 2. halvleg før Fremad fik udlignet. I det 56. minut kommer Søren Andreassen forrest på et lavt indlæg fra Lucas From, og laver sit 9. sæsonmål.

Århus Fremad har efterfølgende flere gode muligheder for at bringe sig foran, men der skulle en ’Fremad-Speciel’ (et hjørnespark) til, før bolden ville i nettet. Her var det netop Behrem, som kronede en flot præstation med et oplæg til det afgørende mål – for anden kamp i træk. Behrem sparker et indadskruet hjørnespark tæt under keeperen, hvor Mathias Damgaard stiger vejrs og header den ind.

For andet kamp i streg, vender Fremad et faretruende nederlag til point på kontoen, og ifølge Behrem Rizvic siger det meget om holdet.

”Vi er et hold, som aldrig giver op. Vi har troen på, at vi kan skabe nok chancer til at kunne vende en kamp, men samtidig også til at kunne komme foran, for det skal ikke hedde sig, at vi skal komme bagud”, siger Behrem og uddyber:

”Det viser jo bare, at vi er et hold med en stor tro på tingene, men samtidig også at vi har kvaliteten til at kunne gøre det”.

På onsdag venter der drengene endnu en udfordring. Denne gang i form af Superliga-kæmpen Brøndby IF, som er modstanderen i Sydbank Pokalens 3. runde. Og det er en kamp som Behrem og resten af holdet har set frem til. Men bare fordi der er tale om et hold, som for små 2 år siden vandt Superligaen, er det ikke noget som påvirker holdets tilgang til kampen.

”Vi kommer til at angribe dem, som vi altid gør. Uanset hvilken modstander vi møder, går vi ind til kampen med en indstilling om, at vi gerne selv vil styre tingene”, siger Behrem og fortæller videre, at han forventer en sjov og spændende kamp, som vil blive spillet i et højt tempo.

Kampen bliver fløjtet i gang på onsdag kl. 14:30. Er man ikke en af de heldige, som har fået fat i en billet til, hvad der formentlig er årets kamp, kan den ses på DR1

Flere nyheder

Næste kamp

14:00

Aarhus Fremad vs FA 2000

Seneste kamp

0 - 1

Nykøbing FC vs Aarhus Fremad

Stillingen

ShoP