Fremad Amager venter i pokalens fjerde runde

Der er fredag aften blevet trukket lod til pokalturneringens fjerde runde. Skæbnen ville, at Fremad skal dyste mod Fremad Amager. Kampen spilles den 8.-10. november.

Af Mathias Dueholm

At Aarhus Fremad avancerede fra tredje runde i Pokalturneringen kan næppe være gået nogens næse forbi. Det skete nemlig via en meget flot 4-0-sejr over mægtige Brøndby IF på Riisvangen Stadion.

Nu er der 16 hold tilbage i turneringen, der har en billet til europæisk fodbold og selvfølgelig en finale i Parken på højkant. Fredag aften blev der, i kølvandet på Superliga-kampen mellem OB og Lyngby, trukket lod til 1/8-finalerne.

Her trak Fremad en anden Fremad-klub, nemlig den fra Amager som modstander, og det betyder altså, at Riisvangen lægger græs til endnu et pokalbrag. Opgøret finder sted enten 8., 9. eller 10. november. Nærmere planlægning sker snarest.

På sin vej 1/8-finalerne har Fremad Amager i nævnt rækkefølge elimineret Hillerød Fodbold, Tårnby FF og FC Roskilde, mens Fremad som bekendt først slog AIA/Tranbjerg og siden Varde og altså Brøndby IF ud af turneringen.

Pladsen i 1/8-finalerne er en tangering af Fremads bedste resultat i pokalturneringen. To gange før har man været blandt de sidste 16 hold, men vi skal helt tilbage ’98/’99-sæsonen, hvor Silkeborg IF agerede bødler.

Flere nyheder

Næste kamp

18:30

Nykøbing FC vs Aarhus Fremad

Seneste kamp

2 - 0

Aarhus Fremad vs EFB

Stillingen

Standings provided by Sofascore

ShoP