Fremad henter lejesvend i Silkeborg IF

Jeppe Grøn er nyt ansigt i Fremad-truppen. Den unge silkeborgenser er kommet til Riisvangen på en lejeaftale for resten af året.

Af Mathias Dueholm

Aarhus Fremad har været en tur forbi Superliga-klubben Silkeborg IF, hvor Jeppe Grøn er hentet ind på en lejeaftale. Aftalen løber resten af 2022, hvilket også gælder den kontrakt han har med Silkeborg. Det vil altså sige, at Jeppe Grøn er kontraktfri efter nytår.

Spørger man Jeppe Grøn selv, er det helt klart forhåbningen, at han stadig skal snøre sine støvler på Riisvangen efter endt leje.

Den 19-årige centrale midtbanespiller, der til daglig arbejder for Sport24 ved siden af fodbolden, har i flere år trænet med hos Superligatruppen i Silkeborg IF. Da der dog hverken var udsigt til førsteholdsfodbold eller en kontraktforlængelse i Søhøjlandet, søgte Jeppe Grøn nye græsgange. Dem fandt han hos Aarhus Fremad.

”Først og fremmest synes jeg det er enormt spændende at få nye øjne på mig. Og så virker det utroligt fedt i Fremad med mange andre unge spillere,” siger Jeppe Grøn, inden han afslører, at Riisvangen faktisk ikke er helt ukendt for ham:

”Jeg er faktisk kommet her meget som barn. Jeg har familie i området og de er altid kommet på Riisvangen, og så har jeg været med.”

Sin unge alder til trods, bliver kampene i Fremadtrøjen ikke første bekendtskab med seniorfodbold. Ud over en enkelt optræden som indskifter for Silkeborg IF’s førstehold, dengang de spillede i 1. Division, har Jeppe Grøn spillet en masse på klubbens reservehold.

”Jeg har i to år spillet næsten samtlige reserveholdskampe for SIF, men nu glæder jeg mig til at prøve seniorfodbold for alvor,” siger han.

Jeppe Grøn, der som nævnt gør sig på den centrale midtbane og har sine forcer i spillet på bolden, har første træning på Riisvangen torsdag.

Flere nyheder

Næste kamp

14:00

Aarhus Fremad vs Nykøbing FC

Seneste kamp

0 - 2

Middelfart vs Aarhus Fremad

Stillingen

Standings provided by Sofascore

ShoP