Fremad sejrede sikkert mod Næsby

p505395193-3

Aarhus Fremad tog lørdag imod fynboerne fra Næsby, og det var to midterhold, der mødtes i 2. division vests 12. spillerunde. Fremad havde inden dagens kamp været inde i en meget blandet periode. Inden udebanenederlaget til FC Sydvest havde man slået lokalrivalerne fra Skovbakken.

Næsby har ligeledes haft en blandet stime, hvor de senest fik et point mod Svendborg, efter de havde indkasseret et 2-1 nederlag til FC Sydvest.

Det er klart Fremad, der starter kampen bedst, og allerede efter otte minutter falder kampens første scoring. Det var midtbanegeneralen Michael Nørgaard, der stod for scoringen med sit først mål i sæsonen.

I første halvleg er det Fremad, der er det bedste hold på banen og går også til pause med 1-0-føringen.

I anden halvleg er det Næsby, der sidder på boldbesiddelsen og har de fleste chancer. En enkelt gang rammer de også træværket og burde måske have fået det ene point ifølge Christian Byskov.

“Det vigtigste i dag er, at vi vinder, og at vi holdt nullet. Vi spiller en ok første halvleg, mens de spiller bedst i anden. Vi har ikke fortjent de 3 point i dag, men det har vi i så mange andre kampe, hvor marginalerne ikke var på vores side,” siger han.

Der skulle gå rigtig lang tid, før måltavlen igen skulle ændres. Det lignede længe, at Fremad skulle hive en 1-0-sejr hjem, men Christopher Mannie ville da også på måltavlen. Det kom han i det 87. minut, da han med sin anden sæsonscoring gjorde det til 2-o, som også blev kampens endelige resultat.

Næste kamp er Aarhus Fremad – FC Svendborg på lørdag d. 26. oktober kl. 15.00.

 

Flere nyheder

Næste kamp

14:00

Aarhus Fremad vs Thisted FC

Seneste kamp

0 - 0

Brabrand vs Aarhus Fremad

Stillingen

ShoP