Fremad videre i pokalen

Aarhus Fremad var i går aftes i kamp i årets pokalturnering og holdet gik videre efter et sandt pokaldrama.
Divisionskollegerne fra Vejgaard bød op til dans på Soffy Road.

Fremad startede opgøret klart bedst og havde indenfor de første 20 minutter tre gode afslutninger fra distancen, herefter kom Vejgaard bedre med og var tæt på at score efter en omstilling. Manglende skarphed fra skarphed fra begge mandskaber, gjorde at 0-0 holdt til pausen.

Efter pausen kom Fremad igen bedst ud og fuldt fortjent kom holdet foran efter 64. minutters spil ved Mathias Nygaard, der lige var kommet på banen. 1-0. Denne stilling så længe ud til at holde hjem, men i 93. minut brændte Fremad en friløber og i det umiddelbare modforsøg fra Vejgaard, fik de udlignet. 4 minutter og 30 sekunder inde i dommerens tillægstid. Et under hvor dommeren havde fundet de minutter, mon ikke han var inspireret af sommerens VM slutrunde?

Forlænget spilletid ventede – og denne ørkenvandring springer vi hurtigt og elegant over – der skete nemlig ikke det helt store udover at begge mandskaber kæmpede forbilledligt.

Straffekonkurrencen blev vundet da alle 5 Fremad skytter scorede uden at Vejgaards keeper var i nærheden af bolden. Samtidig med at keeper Rasmus Henningsen fik hånden eller foden på 3 af vejgaard sparkene og en af deres blev presset til at overplacere sparket. Flot arbejde af den unge keeper.

Valdemar Høgh, Mathias Nyggard, Martin Thomsen, Andreas Damgaard og Arfan Habibi scorede i straffesparkskonkurrencen og dermed er Fremad med i bowlen, når der trækkes lod til næste runde, der spilles d. 4/5 september. læs mere om pokalturnering her

Flere nyheder

Næste kamp

14:00

Aarhus Fremad vs Thisted FC

Seneste kamp

0 - 0

Brabrand vs Aarhus Fremad

Stillingen

ShoP