Jobopslag: Event Manager i Aarhus Fremad

Kom med på holdet i en fodboldklub med en stærk historie og stort potentiale

Er du studerende og brænder du for at udvikle og afholde fede events, som gør mennesker glade?
Så er det dig, vi leder efter som Event Manager hos Aarhus Fremad.


Kom med på holdet i en fodboldklub med en stærk historie og stort potentiale

I Aarhus Fremad er vi i konstant udvikling og altid på udkig efter udviklingsmuligheder. Dette gælder også den oplevelse vi tilbyder vores interessenter, som vi ønsker at tage til næste niveau. Vores events er fodboldkampe og afviklingen af disse er helt afgørende for os som fodboldklub. Vi brænder for at vores fans, tilskuere, sponsorer og spillere altid får en god oplevelse på Riisvangen, når vi spiller vores hjemmekampe i 2. division. Vores mål er at ramme 1.000 mennesker hver gang vi spiller hjemme og her er det afgørende at serviceniveauet er i top. Det er her du kommer ind i billedet.

Du bliver omdrejningspunktet for udviklingsaktiviteter vedrørende vores kampafvikling

Vi søger en studerende der brænder for eventudvikling, -planlægning og afholdelse. Du bliver øverste ansvarlige for afviklingen af vores kampdage og har ansvaret for at kampdagen spiller, også udenfor banen. Dine ansvarsområder består, foruden kreativ udvikling af events, af indkøb af varer, salg i boderne, og rekrutteringen af frivillige for at give tilskuerne den bedst mulige oplevelse når de besøger Riisvangen.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

  • at udvikle, planlægge og afvikle events
  • at gøre en masse folk glade
  • at arbejde med frivillige
  • at have ansvar for en proces fra start til slut
  • at tage ansvar og tage fat, hvis det brænder på
  • at være iderig, så du kan være med til at præge udviklingen.

Du er studerende, har flair for events, tager naturligt ansvar og ønsker at gøre en forskel

Det er et krav, at du er studerende. Hvilket studie du har valgt, er ikke afgørende, men det er en fordel, hvis du har erfaring med eventafvikling og ved, hvad det kræver for at afvikle events, når der er plus 500 mennesker. Som fodboldklub lever vi af, at holdet præsterer og her forventer vi, at du går forrest, når holdet udenfor banen sørger for at alt spiller fra start til slut på kampdage. Desuden forventer vi at du er stabil, da du får en vigtig rolle, som ikke kan undværes. Vi forventer ikke at du nødvendigvis interesserer dig for fodbold, så længe du brænder for at skabe nogle fede events.

Arbejdstiden vil primært være i uger med hjemmekampe og dermed 16-18 uger afhængig af kampprogrammet. Arbejdstiden i disse uger vil forventeligt være på +15 timer, mens du i uger uden hjemmekampe vil arbejde ca. 5 timer.

Vi ønsker i første omgang at skrive kontrakt for ét år. Du vil få fast løn pr. måned.

Så ønsker du at skrive kontrakt med en fodboldklub og blive en del af en kultur med højt til loftet, stor passion og gode oplevelser i højsædet, så søg jobbet hos os.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Ansøgningen skal sendes til Andreas Damgaard på ad@aarhus-fremad.dk. Vi holder løbende samtaler, da vi helst vil have ansat en pr. 1 maj, så vedkommende kan være med i vores 3-4 sidste hjemmekampe i denne her sæson.

Flere nyheder

Næste kamp

14:00

Aarhus Fremad vs Nykøbing FC

Seneste kamp

0 - 2

Middelfart vs Aarhus Fremad

Stillingen

Standings provided by Sofascore

ShoP