Khaled helt og skurk i Fremad sejr

Billede af vildmedfoto.dk

Lørdag eftermiddag stod der fusionsklub på menuen, da Aarhus Fremad på udebane tørnede sammen med lokalrivalerne fra VSK Aarhus i hvad der i morderne tale kaldes Nord Derby. I en chancefattig og duelpræget kamp trak Fremad det længste strå efter en scoring af den tilbagevendte publikumsfavorit Khaled ”Kalle” Paikar. ”Kalle” skulle desværre senere i kampen gøre sig uheldigt bemærket.

Gæsterne kom bedst fra start i første halvleg og sad på den overvejende del af spillet, og tidligt i kampen kom de sort/gule da også frem til kampens første store chance. Khaled brød igennem i højre side af feltet, men desværre for den brølstærke angriber manglede afslutningen fart og præcision. Der skulle dog ikke gå længe, før selvsamme Khaled alligevel fik sat gang i løjerne på Vejlby Centervej. Med sin uimodståelige fysik brød angriberen igennem i venstre side og efter endnu en vag afslutning lige på keeperen, kom Khaled dog først på riposten og fik prikket bolden i kassen til stor glæde for de medrejsende Fremad-tilhængere, der til dagens kamp let både kunne høres og ses. 0-1 ved pausen.

I anden halvleg kom hjemmeholdet længere frem på banen og fik periodevist lagt pres på et ellers velorganiseret Fremad-hold uden dog at skabe de helt store chancer. Og presset skulle kun blive hårdere, da målskytten fra første halvleg, Khaled, midtvejs i halvlegen flæskede sig til sit andet gule kort i kampen og dermed efterlod Fremad-mandskabet med en mand i undertal. Der blev straks reageret fra trænerbænken, der satte Michael Brodersen og Rasmus Raul Raahauge i spil for at modstå det tiltagende pres fra VSK. Selvom hjemmeholdet mod kampens afslutning ved et par situationer var faretruende tæt på at sikre sig et enkelt point, holdt Fremad-spillerne stand, og kampen endte derfor 0-1 til Aarhus Fremad, der dermed sikrede sig tre meget vigtige point i topstriden.

0-1 (0-1)

’22 0-1 Khaled Paikar

Flere nyheder

Næste kamp

18:30

Nykøbing FC vs Aarhus Fremad

Seneste kamp

2 - 0

Aarhus Fremad vs EFB

Stillingen

Standings provided by Sofascore

ShoP