Kirchheiner inden AB: – Vi ved, hvad vi skal

Når Gladsaxe Stadion søndag lægger græs til opgøret mellem AB og Aarhus Fremad, er der samtidig lagt i kakkelovnen til en spændende dyst mellem to hold, der ligger side om side i tabellen. Fremads Marcus Kirchheiner ser med selvsikkerhed frem mod kampen.

Af Mathias Dueholm

Ni runder gammel er der en håndfuld klubber, der ligger tæt i toppen af 2. Division. Aarhus Fremad er med i dette selskab på baggrund af en stærk sæsonstart, hvor pointhøsten var imponerende. I de seneste tre kampe har det til gengæld knebet med at få fuld gevinst, til trods for gode præstationer.

Marcus Kirchheiner, der slår sine folder på højre back-positionen for Fremad, synes heller ikke helt resultaterne på det seneste har afspejlet spillet på banen.

”Jeg synes, vi har domineret i alle kampene, og jeg synes, vi har været det bedste hold. Vi har bare ikke været kyniske nok, selvom vi har produceret nok til at vinde kampene. Vi har spillet rigtig godt, så det skal nok komme. Vi kan jo ikke blive ved med at være det bedste hold på banen og så ikke vinde,” siger Marcus Kirchheiner.

Som det har gjort sig gældende i de fleste af Fremads kampe indtil videre i 2. Division, er opgøret denne søndag mod AB en direkte duel mod et andet hold i top-seks om de eftertragtede placeringer i rækkens øverste halvdel.

Marcus Kirchheiner er dog helt overbevist om, at han og holdkammeraterne også her kan dominere kampbilledet og komme tilbage på sejrskurs.

”Vi ved, hvad vi skal. Vi har et ultraklart koncept, så jeg føler, at vi kan dominere mod alle hold i rækken. Jeg er ikke i tvivl om, at vi har gode muligheder for at vinde, det handler bare om, at vi skal være skarpe nok på dagen. Vi skal ud at have revanche for de seneste kampe, det er klart,” lyder det fra højrebacken.

Marcus Kirchheiner selv har bidt sig stædigt fast i startopstillingen på Aarhus Fremads hold, hvor hans offensive iver passer godt ind i konceptet. Om han også er at finde på grønsværen på Gladsaxe Stadion fra kampens start, vil vise sig på søndag. Hvad der ligger helt fast er imidlertid, at dommer Rasmus Nielsen blæser opgøret i gang klokken 13.00.

Er en tur til Akademisk Boldklubs hjemmebane ikke en del af søndagsplanerne, så kan man streame kampen direkte her.

Flere nyheder

Næste kamp

14:00

Aarhus Fremad vs FA 2000

Seneste kamp

0 - 1

Nykøbing FC vs Aarhus Fremad

Stillingen

ShoP