Målmager From om kommende topopgør: – En utroligt svær kamp

Sidste weekend løb han med alle overskrifterne efter Fremads kamp i Roskilde. Lørdag danner Riisvangen atter rammen om et topopgør i 2. Division. En kamp, som Lucas From forventer bliver en tæt affære.

Af Mathias Dueholm

For fem dage siden blev der spillet en mærkværdig fodboldkamp på Roskilde Idrætspark. Aarhus Fremad var det gæstende hold, og efter begge mandskaber havde været foran flere gange i løbet af kampen, kunne dommeren notere slutcifrene 4-6 i sin sorte bog.

Ti scoringer er sjældent set i samme fodboldkamp, men lige så iøjnefaldende var det, at én og samme spiller stod for 40 procent af dem som målscorer. Som bekendt var det Lucas From, der blev dagens mand i skysovs.

”Det er aldrig sket før i kamp, så har det været dengang jeg var meget ung, i hvert fald,” siger Lucas From om den særlige oplevelse og understreger:

”Det var uden tvivl den vildeste kamp jeg har været en del af i klubben.”

Sejren var Fremads fjerde af slagsen ud af fem mulige, og dermed er Fremad i en gunstig position før lørdagens sjette spillerunde. Bagfra er der dog flere hold, der puster de gul-sorte i nakken, og ét af dem, er Kolding IF. Netop Kolding IF er modstanderen på lørdag.

Der er altså lagt i kakkelovnen til et aldeles spændende opgør på Riisvangen. Koldingenserne har Lucas From da også den største respekt for.

”Jeg forventer en utroligt svær kamp mod Kolding, som kun har lukket meget få mål ind i denne sæson (tre styks, red.). Vi skal være ekstremt fokuserede og dygtige for at dirke deres defensive struktur op og snuppe alle tre point,” siger Lucas From.

Sidst de to hold mødtes var tilbage i maj, hvor det endte med en pointdeling i porten efter slutresultatet 2-2. Hvis man er interesseret i at følge Fremad i deres vigtige topkamp, og se, om Lucas From kan fortsætte den storslåede målform, kan man sikre sig billet på forhånd her. Billetter kan naturligvis også købes i indgangen. Kampen spilles på Riisvangen lørdag klokken 14.00.

Flere nyheder

Næste kamp

18:30

Nykøbing FC vs Aarhus Fremad

Seneste kamp

2 - 0

Aarhus Fremad vs EFB

Stillingen

Standings provided by Sofascore

ShoP