Målvogter Hagelskjær efter nederlag til B.93: – Vi gør mange ting rigtigt

Fremad led lørdag sæsonens andet nederlag, da B.93 trak det længste strå med en 1-0-sejr. Aarhusianernes sidste skanse Thomas Hagelskjær ser fortrøstningsfuldt på sit holds præstationer.

Af Mathias Dueholm

Der er måske ikke meget at skrive hjem om inde fra nationalarenaen i København for tiden. Men et stenkast derfra huserer B.93 i 2. Division, og her er der til gengæld vind i sejlene. Aarhus Fremad har ligeledes haft en flot sæsonstart, og derfor var der indbudt til et vaskeægte topopgør på Østerbro Stadion da de to klubber tørnede sammen lørdag.

Efter en god start af hjemmeholdet fik Fremad spist sig ind i opgøret, men alligevel var det altså B.93, der kunne gå til pause med 1-0-føring. Thomas Hagelskjær, der vogtede buret hos gæsterne, var ærgerlig over københavnernes føringsmål:

”Vi får en dum scoring imod. Jeg tror det er en misforståelse i en omstilling, der gør, at de får frit løb ned mod mig, og den sparker de så ind. Men jeg synes vi reagerer godt på det og tager fat i spillet.”

I anden akt var det de stribede fra Riisvangen, der satte sig på opgøret og fik produceret et flot antal muligheder.

”I anden halvleg er vi ekstremt dominerende og vi kommer til en masse gennembrud over kanterne. Vi har de chancer, der skal til for at få både ét og tre point med derfra. Men det er lidt samme fortælling som mod Kolding (1-1, red.) og Esbjerg (0-1-nederlag, red.) – vi synes vi gør mange ting rigtigt og spiller på et højt niveau, men vi får ikke det udbytte, som vi synes vi er berettiget til,” siger Thomas Hagelskjær.

Hagelskjær og holdkammeraterne ser nu ind i en kamppause på lige knap to uger, inden Skive gæster Riisvangen på den første dag i oktober. En pause som holdet, ifølge Hagelskjær, skal bruge på at blive endnu dygtigere til det, de allerede gør, og samtidigt træne med ekstra ”smæk på”.

Ny konkurrent i buret: – Vi har et supergodt samarbejde

Lige inden transfervinduet lukkede for sommerens handler, fik Aarhus Fremad hentet Can Dursun, som også gør sig i målet, ind. En ny og erfaren konkurrent til Thomas Hagelskjær, men det er noget, der kun gavner Hagelskjærs spil, hvis han selv skal sige det.

”Vi kender hinanden fra AGF, hvor vi har været tidligere, og vi har bare et supergodt samarbejde. Det synes jeg egentlig kun er positivt. Det er klart, at det er en ekstra konkurrent og en mand, der også gerne vil spille. Men sådan skal det jo være, og det er jo ikke fordi der ikke har været konkurrence på positionen tidligere. Det gør sig også gældende på alle de andre positioner,” siger Hagelskjær, inden har fortsætter:

”Det fede ved at få Can ind er, at han har prøvet en masse og har noget erfaring. Han har været forbi nogle klubber, der rangerer lidt højere end Fremad, så han har en masse at byde ind med, både i forhold til mig, rent målmandsmæssigt, men også til resten af truppen.”

Næste kamp for Fremad er som nævnt mod Skive den 1. oktober. Den kamp spilles på Riisvangen klokken 14.00, og hvis du ønsker at købe billet på forhånd, kan det gøres lige her.

Flere nyheder

Næste kamp

14:00

Aarhus Fremad vs FA 2000

Seneste kamp

0 - 1

Nykøbing FC vs Aarhus Fremad

Stillingen

ShoP