Mads Holten bliver en del af Aarhus Fremad

Som den tredje tilgang bliver Mads Holten tilknyttet Aarhus Fremad med øjeblikkelig virkning. Ligesom Wilhelm Aksel Stage Olesen og Gustav Callø, der også er tilgået truppen for nyligt, kommer Mads Holten fra Vejle Boldklubs ungdomsafdeling.

Af Mathias Dueholm

Der er gang i navnelegene hos Aarhus Fremad for tiden. På det seneste er to nye unge ansigter blevet tilføjet truppen. Begge som nyslåede seniorer, der kommer fra ungdomsafdelingen i Vejle Boldklub. Nu får de selskab af en tredje spiller, der deler deres fortid i det vejlensiske.

Navnet er Mads Holten, han er bare 19 år gammel, og kommer til Aarhus Fremad, som altså er det første stop i Mads’ seniorkarriere.

De seneste år har Mads Holten som sagt slået sine folder i VB, hvilket begyndte med, at han skulle et år på efterskole på Vejle Idrætsefterskole.

”Jeg er jo fra Sjælland, så det startede fordi jeg skulle på efterskole i Vejle. Det var så meningen, at jeg skulle hjem efter det år, men det endte med, at jeg blev i Vejle,” fortæller Mads Holten, inden han forklarer videre:

”Jeg var så færdig som U19-spiller her til sommer og skulle så videre. Så faldt jeg over Aarhus Fremad med lidt hjælp fra VB. Det virker som om, at de har et fint forhold til Fremad.”

Mads Holten, der fik sin opvækst i Roskilde, beskriver sig selv som en central midtbanespiller, der er stærk taktisk, er løbestærk og har en god pasningsfod. Han udfolder sig allerhelst på den defensive midtbane.

Ambitionerne for opholdet i Fremad er at komme til at spille så meget som muligt, og bidrage til en masse sejre til holdet, fortæller Mads Holten. Derudover er ambitionerne på den lange bane præget af snusfornuft:

”Det er for alvor at kunne leve af det som professionel, men jeg tænker ikke så langt. Jeg koncentrerer mig om Aarhus Fremad og vil se, hvor langt det rækker,” slutter Mads Holten.

Flere nyheder

Næste kamp

14:00

Aarhus Fremad vs Thisted FC

Seneste kamp

0 - 0

Brabrand vs Aarhus Fremad

Stillingen

ShoP