Magnus Sandfeld tilslutter sig Aarhus Fremad

Vi har fået et nyt, spændende talent til klubben. Den 18-årige midtbanespiller Magnus Sandfeld er skiftet til Aarhus Fremad, hvor han har været en del af truppen siden opstarten og været med til samtlige af vores træningskampe. Magnus har gjort sig godt til og fået en del minutter i vores testkampe, hvor han tilmed også scorede et flot chipmål mod Lyseng, som vi slog 2-0 i vores seneste og sidste træningskamp, inden sæsonen starter på lørdag.

Magnus startede sommeren med at være på udkig efter nye udfordringer og skulle rigtig have været til prøvetræning i både AB og Fremad. På grund af en misforståelse endte Magnus med at komme til Fremad en uge før, og derfra gik det hurtigt op for Magnus, hvad der skulle ske.

”Lige siden dag 1, synes jeg, at det var helt fantastisk i klubben. Så det blev hurtigt klart, at det bare er her, jeg skal spille.”

Magnus er fra Ribe og har spillet i EfB’s ungdomsrækker, siden han var U12-spiller. I år blev han student og skulle for alvor overgå til at være seniorspiller. Han havde ikke det store kendskab til Aarhus Fremad, men fik klubben anbefalet, og det har efterfølgende været et ligetil forløb, fortæller han.

”Jeg snakkede med Lars Bach Sørensen, som ikke er min agent, men som gerne har villet hjælpe mig i den her proces. Han fortalte mig, at Aarhus Fremad er et godt sted, og han kendte også til Bækgaard, som også har været her. Jeg tænkte, det lød godt, og så sendte jeg en besked til Morten, og vi fik ret hurtigt arrangeret den her prøvetræning.”

Nu er Magnus Aarhus Fremad-spiller, og selvom han hurtigt blev en del af holdet, har det ikke været lige nemt som 18-årig at skulle rykke til en helt ny by og klub, hvor man ikke er inde i spillesystemet, og der er mange nye ansigter.

”De første par dage havde jeg det ret svært. Jeg forstod ikke rigtigt principperne, værdierne, og hvad man vil her i klubben. Men så var jeg med til første træningskamp mod Hobro, hvor jeg så størstedelen af kampen ude fra bænken. Der gik det op for mig, hvad det er, klubben vil. Næste træningsuge blev meget nemmere, da jeg fandt ud af, hvad trænerteamet gerne vil have, vi skal gøre, og hvordan spillestilen er heroppe. Jeg blev meget imponeret over netop spillestilen, men også sammenholdet på holdet.”

Det var ikke kun spillestilen, der lige skulle ind på livet af Magnus, før han kunne finde sig godt tilpas som spiller i klubben. Der var også en overgang i omklædningsrummet, som Magnus skulle forholde sig til.

”I starten var det lidt mærkeligt at sidde i omklædningsrummet og ikke have nogen at snakke med på samme måde, som man plejer. Men folk har været gode til at tage imod mig og snakke med mig, og man finder ud af, at man egentlig har meget til fælles, selvom man ikke har kendt hinanden så længe.”

Magnus har nu været i klubben i en måneds tid, og ser ligesom os frem mod, hvad fremtiden bringer ham.

Byd ham velkommen i klubben!

#forzafremad

Flere nyheder

Næste kamp

14:00

Aarhus Fremad vs Nykøbing FC

Seneste kamp

0 - 2

Middelfart vs Aarhus Fremad

Stillingen

Standings provided by Sofascore

ShoP