Marcus Kirchheiner forlænger med Fremad

Vi er glade for at kunne melde ud, at vi har sikret os Marcus Kirch et år yderligere, end hvad hans oprindelige aftale med Fremad rakte til. Det betyder, at Kirch nu er på kontrakt med os indtil sommeren 2023. Og ligesom os er Kirch heldigvis glad for at have sat sin underskrift på en aftale to år frem fra nu.

”Jeg er selvfølgelig glad for, jeg er en af dem, der får forlænget. Jeg føler en tillid fra trænerne – at de tror på og gerne vil beholde én. Det er i hvert fald, hvad de viser, når de gerne vil forlænge med mig, selvom jeg egentlig havde kontrakt et år endnu. Så det er jeg bare glad for og tager som et skulderklap.”

Kirch fortæller, at hans udvikling er i fuld gang, og det derfor også giver god mening for ham at binde sig et år yderligere. Det var heller ikke lang tid, han skulle bruge på at træffe beslutningen, fortæller han.

”Det var en forholdsvis nem beslutning, for jeg er mega glad for at være heroppe. Jeg har det rigtig godt med gutterne og er glad for den måde, vi spiller på, fordi den også gavner mig. Jeg tror aldrig, jeg har spillet på det niveau her før. Mit personlige niveau er også vokset og udviklet sig meget de sidste halvanden, to år. Så det er virkelig godt personligt for mig. Derfor var det også en nem beslutning. Jeg vil gerne noget med min fodbold og gad godt noget mere i fremtiden. For nu lukker det jo ingen muligheder for mig fremadrettet. De tror på mig, så jeg skal bare knokle på og give den fuld smadrer.”

Flere nyheder

Næste kamp

14:00

Aarhus Fremad vs Thisted FC

Seneste kamp

0 - 0

Brabrand vs Aarhus Fremad

Stillingen

ShoP