Ny keeper skal øge konkurrencen

Aleksandar Stankovic skifter fra Skive IK til Aarhus Fremad.

I bestræbelserne på at skabe yderligere konkurrence på målmandsposten i den kommende sæson har Aleksandar Stankovic valgt at skifte til Fremad. Han skal konkurrere på lige fod med de øvrige keepere i truppen.

“Aleksandar har trænet med et par gange på egen foranledning og har efter disse træninger vurderet at vores setup er det rigtige for ham. Han har allerede markeret sig stærkt i træning både via sit gode spil med fødderne og sin tydelige kommunikation. Aleksandar bliver en god konkurrent i buret til de øvrige keepere i truppen, det skaber en konkurrencesituation, der er nødvendighed for at sætte baren højere for vores keepere” Fortæller cheftræner Morten Mølkjær

Foruden tilgangen af Stankovic råder Fremad over Rasmus Henningsen, André Christiansen og Peter Ravn. Sidstnævnte døjer dog med store rygproblemer.

Stankovic startede sin karriere i AC Horsens, hvor han har været på fuldtidskontrakt, siden er vejen gået over FC Fredericia, Jammerbugt, Odder og senest Skive IK.

 

Det vil være muligt at se Stankovic og holdkammeraterne i aktion i morgen kl. 18.30 på Riisvangen hvor Vibys DS kommer på besøg.

 

Velkommen til Fremad, Stanko!

Flere nyheder

Næste kamp

14:00

Aarhus Fremad vs Thisted FC

Seneste kamp

0 - 0

Brabrand vs Aarhus Fremad

Stillingen

ShoP