Nygaard skifter til 1. division

Aarhus Fremad er en profil fattigere til den nye sæson. Mathias Nygaard har indgået en aftale med 1. divisionsholdet FC Fredericia.

Et længere prøveophold i Fredericia har givet pote for Mathias Nygaard, der har spillet de seneste 3,5 år i Aarhus Fremad. Et stort tab for Aarhus Fremad, men en god historie og en plan, der har båret frugt mener cheftræner Morten Mølkjær;

For os er det uden tvivl en stor motor og en god fodboldspiller vi mister. Den udvikling Mathias har gennemgået som menneske de seneste par år, har været en fornøjelse at følge. Fra at være en ung kantspiller til nu at være en voksen central midtbanespiller, der kan diktere spillet og kampens flow i 2. division. Vi krydser fingerene og ønsker Nygs alt muligt held og lykke med opholdet i Fredericia.

Mathias Nygaard udtaler selv;

Jeg har denne sommer valgt at søge nye udfordringer. I den forbindelse er jeg blevet enig med FC Fredericia om en aftale. Jeg har været i Aarhus fremad i 3,5 år og har nydt hvert minut i klubben. Jeg vil takke alle trænere, spillere, holdledere og fremad fans, for at have gjort min tid i Fremad til noget helt specielt. Det er meget vemodigt for mig at tage afsked med Fremad, men tiden er at jeg finder nye udfordringer for at skubbe min udvikling. Jeg er sikker på at fremad går en god tid i møde, specielt med den unge og talentfulde trup som er. For mig er det ikke et farvel men et på gensyn, da én gang fremad – altid fremad!??

Nygaard er startet op i Fredericia og siger farvel til Fremad-truppen i morgen fredag.

Flere nyheder

Næste kamp

14:00

Aarhus Fremad vs Nykøbing FC

Seneste kamp

0 - 2

Middelfart vs Aarhus Fremad

Stillingen

Standings provided by Sofascore

ShoP