Oprykning til 2. Division

Så er vi tilbage i Divisionerne efter en 2-0 sejr over nærmeste forfølger Holstebro og vi er nu 16 point foran med 5 kampe tilbage. Dejligt at få det afgjort hurtigt og det giver os god tid til at forberede os på tiden efter sommerferien.
 
Vi prøvede at sætte Holstebro under pres fra starten og det lykkedes ok. Vi kom tættere og tættere på og efter 10 min. kom forløsningen. Et hjørnespark blev sendt ind i boksen og her var Morten Bundgaard først på den og 1-0 til os. Holstebro var sjældne gæster på vores halvdel og vi stod fint defensivt. Det blev også 2-0 efter 26 min., da Morten Bundgaard igen kom først over en returbold og lagde den sikkert i kassen. 
Vi overlod herefter bolden lidt mere til Holstebro, men de producerede ikke nogle chancer og derfor var det 2-0 ved pausen.
 
Vi talte om i pausen at skulle køre den sikkert hjem og derfor var 2. halvleg ikke det store festfyrværkeri. Holstebro kom lidt bedre med, men var noget uskarpe på vores halvdel og vores målmand havde ikke en redning kampen igennem. Vi kom også til nogle enkelte chancer, men da dommeren fløjtede af efter 93. min. kunne vi juble og oprykningen var i hus. Champagnepropperne fik lov at springe og de 585 tilskuere klappede spillerne fra banen.
 
Det var 14. sejr i træk og dejligt at få det lukket, så vi ikke skal tænke mere på det. 
 
Spillerne blev på behørig vis fejret med god mad lavet af trænerteamet og derefter en bytur, så vi er alle lidt matte i sokkerne lige nu, men skal nok komme hurtigt op på hesten igen, da vi har kamp allerede tirsdag aften i Hobro.
 
Tak for opbakningen og alle omkring holdet/klubben sætter stor pris på det. 
 
Claus Christiansen
Cheftræner

Flere nyheder

Næste kamp

18:30

Nykøbing FC vs Aarhus Fremad

Seneste kamp

2 - 0

Aarhus Fremad vs EFB

Stillingen

Standings provided by Sofascore

ShoP