Optakt Aarhus Fremad – Otterup

Der er for alvor lagt i kakkelovnen til en herrefight, når Byens Nr. 2 i morgen, lørdag d. 1. oktober 2011, tager imod fynboerne fra Otterup på Riisvangen.

Hvor Aarhus Fremad har hårdt brug for point for at hænge på i toppen af 2. Division Vest, kæmper Otterupspillerne for at bide sig fast i midterfeltet efter en svigende sæsonstart med tre sejre, tre nederlag og tre uafgjorte kampe.

Fynboerne, der i skrivende stund ligger nummer ni i rækken kæmper ligeledes for at undgå en gentagelse af sidste sæsons drama, hvor de med nød og næppe sikrede sig forbliven i 2. Division Vest i sidste spillerunde.

Aarhus Fremad, derimod, kæmper for en gentagelse af sidste sæsons sprudlende spil og resultater på hjemmebanen, der næsten gjorde Riisvangen til en uindtageligt fort. Hidtil har især resultaterne ikke levet op til sidste sæsons standarder, men i morgen skal Fremadspillerne forsøge at bygge videre på sidste weekends lovende takter fra kampen i Aarup, hvor de kunne rejse hjem fra med en 3-1 sejr i bagagen.

En hjemmesejr i morgendagens kamp samtidig nødvendig, hvis Aarhus Fremad om få uger skal gå til vinterpause som et tophold.

Vel mødt til en spændende dyst i morgen klokken 15.00 på Riisvangen!

Flere nyheder

Næste kamp

14:00

Aarhus Fremad vs Thisted FC

Seneste kamp

0 - 0

Brabrand vs Aarhus Fremad

Stillingen

ShoP