Optakt: Fans og holdet er tilbage på Riisvangen til Derby Della Vice Capitale mod Brabrand

Hvem: Brabrand IF
Hvor: Riisvangen
Hvornår: Lørdag den 24. april, 14:00
Placering: 7. pladsen (30 point i 19 kampe)

Der er Derby-Della-Vice-Capitale, vi er tilbage på Riisvangen, og det er vores trofaste fans også. Det er en stor dag, når vi tager imod Brabrand i morgen. Med en sejr rykker vi tilmed over dem i tabellen, så der er mange parametre, der gør den her kamp speciel. Lasse Hauge, som vi har snakket med op til kampen, er også helt klar over, at den her kamp er ekstra vigtig.

”Der er helt sikkert noget ekstra på spil mod Brabrand. Jeg har kun spillet mod dem i kampen i efteråret, men jeg har hørt mange historier, og det er altid nogle specielle kampe. Jeg var selv tilskuer, dengang vi var over 2000 på Riisvangen, hvor vi vandt 4-1, og jeg håber, det bliver et lignende resultat den her gang.”

Der er ingen hemmelighed, at vi ikke ligger, hvor vi vil i tabellen. Der er derfor meget på spil i kampen i morgen. Med tre point rykker vi med 31 point i det hele over Brabrand.

”Udover der altid er en masse at spille om i et derby – som håneretten – så er det qua stillingen i tabellen en ekstra vigtig kamp. Det er vi klar over, og det er Brabrand klar over, så jeg tror, der kommer til at være en god nerve i kampen.”

Vi har ventet længe på, at vi må lukke tilskuere ind på Vangen igen, og endelig er det blevet tid. Fodbold er ikke det samme uden fans, og især når der står derby på menuen, kan det gøre det sidste at have nogen i ryggen.

”Det betyder rigtig meget, at der må komme fans igen. Jeg glæder mig personligt meget til det. Det er noget, man har savnet. Det er også vores første kamp på Riisvangen i foråret, så det bliver også sjovt at komme tilbage i sig selv, men med fansene bliver det helt vildt. Det kommer helt sikkert til at give os et boost på lørdag.”

Sidst, vi spillede mod Brabrand, var i efteråret, hvor vi blev holdt til et enkel point. Der er ikke nogen tvivl om, at Lasse og holdet sigter efter at få alle tre i morgen.

”Jeg håber det her bliver en anderledes kamp end sidst. I forrige kamp, husker jeg, at vi havde for lange perioder i kampen, hvor vi ikke var i kontrol, og vi kom til at spille for meget på deres præmisser. Så jeg håber vi kan få spillet over på vores og spille det fodbold, vi gerne vil og er gode til.”

Brabrand minder på mange måder om en del af de modstandere, vi har mødt i foråret, men omstændighederne gør den her kamp til noget udover det sædvanlige. Lasse er da også klar over, hvad der venter os.

”Det er et hold, der ved, hvad de vil. De står relativt kompakt på banen – det gjorde de i hvert fald i efteråret – men samtidig har de nogle gode spillere med kvalitet. Jeg ved godt, de har mistet et par af deres profiler henover vinterpausen, men de har alligevel formået at skrabe utroligt mange point sammen her i foråret indtil videre. Så det er et hold, der ved, hvordan de skal spille, og de er gode til det, de gør.”

#forzafremad

Flere nyheder

Næste kamp

14:00

Aarhus Fremad vs Thisted FC

Seneste kamp

0 - 0

Brabrand vs Aarhus Fremad

Stillingen

ShoP