Optakt: Jammerbugt FC – Aarhus Fremad

551272_645448315471933_679299522_n

I morgen drager drengene mod nord, hvor Jammerbugt FC venter. Jammerbugt FC er måske bedre kendt som Blokhus FC. Klubben skiftede navn tidligere på året, fordi man ville understrege ambitionen om at være hele kommunens fodboldhold.

Den nordjyske klub ligger i øjeblikket nummer fire i 2. division Vest, og det er derfor et rigtig godt hold, som drengene skal op og spille imod.

Sidst ’Byens nr. 2’ spillede mod nordjyderne blev det til en kedelig 0-0’er, så det skal der gerne laves om på i morgen. Kampen er yderst vigtig for at vi fortsat kan spille med om 1. pladsen.

Thisted FC har lørdag formået at tage point fra Marienlyst, og derfor er det selvfølgelig ekstra vigtigt med en Fremad-sejr mod Jammerbugt. Hvis drengene hiver en sejr hjem er vi kun tre point efter Marienlyst inden næste uges kamp mod netop Marienlyst.

Brian Johansen fik i kampen mod Næsby i midtugen et direkte rødt kort, og han er derfor ikke med i søndagens opgør på Jetsmark Stadion.

Efter kampen kommer der selvfølgelig et yderst detaljeret kampreferat op, hvor du forhåbentlig kan læse om, at vi har hevet en sejr i land.

Forza Fremad.

Flere nyheder

Næste kamp

14:00

Aarhus Fremad vs Nykøbing FC

Seneste kamp

0 - 2

Middelfart vs Aarhus Fremad

Stillingen

Standings provided by Sofascore

ShoP