Optakt: Odder – Aarhus Fremad

Ovenpå sidste uges flotte 2-0 sejr i lokalopgøret mod Brabrand, venter der lørdag endnu et lokalopgør. Her er det Odder, der ligger græs til kampen. Kigger man i statistikken mellem de klubber, er 6 ud af de seneste 9 indbyrdes kampe end uafgjort, Odder har vundet 2 og Fremad kun 1 enkelt.

Inden morgendagens opgør ligger Fremad på en 5. plads i rækken med 23 point, mens Odder frister en tilværelse i den tunge ende på en 10. plads i rækken med 10 point.  Det første opgør mellem de to hold endte 0-0 på Riisvangen.

“Odder har vi haft det svært med i gennem en længere periode, ligesom vi havde det med Dalum og Brabrand inden de opgør, men de kampe har vist at vi lige nu har momentum i holdet og det skal vi gøre alt hvad vi kan for at holde fast i” fortæller cheftræner Morten Mølkjær.

Hvordan ser du på kampen i morgen?

“Vi går ind til opgaven med tro på tingene og troen på en sejr. Vores erfaring med Odder, er at de arbejder hårdt og godt som hold. Så vi skal spille godt og hurtigt for at bryde dem ned. Vi skal være på forkant i vores restforsvar for at lukke deres omstillinger ned.” slutter Morten Mølkjær

Fremad er til morgendagens opgør uden Quoc Minh Truong, der er i karantæne ovenpå de to gule kort fra Brabrand kampen samt de skadede spillere; Mike Vestergaard, Sebastian Skouboe, Esben Lauridsen og Jacob Torp, derudover er både Martin Frandsen og Frederik Høgh tvivlsomme til kampen.

Hjørnebanden arrangerer tur til Odder, så vi håber at se mange Fremadfolk på lægterne i Odder, kampen starter kl. 14.00.

Flere nyheder

Næste kamp

18:30

Nykøbing FC vs Aarhus Fremad

Seneste kamp

2 - 0

Aarhus Fremad vs EFB

Stillingen

Standings provided by Sofascore

ShoP