Optakt til topopgør: Ege forudser udfordrende men underholdende kamp

Den nytilkomne spillende assistenttræner Christian Ege ser frem til weekendens topopgør mod B.93, som han forventer bliver en seværdig fodboldkamp.

Af Mathias Thomsen

Efter weekendens uafgjort mod Kolding IF ligger Aarhus Fremad fortsat lunt i svinget til en plads i oprykningsspillet. Med 13 point efter seks kampe befinder Fremad sig i øjeblikket på en delt 2. plads. En af de spillere, som har spillet samtlige seks kampe, er Christian Ege, som siden sit skifte fra FC Fredericia i sommers har været en fast bestanddel af Fremads midterforsvar. Spørger man Ege, har pointhøsten indtil videre også været godkendt.

”Vi er et godt sted. Vi har fået fint med point, men vi kunne måske godt have haft flere. Vores præstationer har generelt været gode, og der har ikke været så mange udsving”, siger Christian Ege.

Puljens nr. 1

På lørdag står Aarhus Fremad endnu en gang overfor en stor udfordring. Her drager de til Østerbro, hvor modstanderen er puljens nr. 1, B.93. Et hold hvis spillestil kan sammenlignes med Fremads.

”Det er et hold som minder lidt om os selv. Et hold som gerne vil presse meget, og som gerne vil have bolden og spille fodbold”, siger Christian Ege, og fortsætter med de rosende ord til den kommende modstander:

”De har nogle spillere som fungerer enormt godt sammen relationelt, og så har de nogle dygtige individualister. Men generelt har de et godt hold, som fungerer i deres spilkoncept”.

Hård opgave forude

Der er ingen tvivl om, at der venter de sort-gul-stribede en hård opgave i det københavnske på lørdag. Efter Seks kampe har B.93 endnu til gode at tabe en kamp, og de har samtidig vundet de seneste 5 kampe. Den stime skal Fremad forsøge at bryde og gameplanen er klar:

”Generelt skal vi bare holde os til vores egen spilfilosofi, dog med små justeringer ift. modstanderen, men grundprincipperne er det samme – vi vil gerne angribe, vi vil gerne have bolden, og vi vil gerne presse”, konstaterer Christian Ege.

Dem som trodser distancen og tager den lange vej til København for at se fodbold på lørdag, vil få en god omgang fodbold at se, hvis Eges forudsigelse holder stik.

”Vi er to hold som gerne vil have fat i bolden, når vi ikke har den, og vi går begge gerne højt for at få fat i bolden, hvilket formentlig vil give en åben kamp. To hold som gerne vil være hovedpersoner i kampen. Det synes jeg er meget fordrende for god underholdning”, siger Christian Ege, som samtidig kommer med et forbehold til sin forudsigelse:

”Men samtidig er fodbold jo fodbold, så man ved aldrig, hvad der kommer til at ske. Det er jo derfor, at vi elsker sporten”.

Kampen spilles på Østerbro Stadion, og fløjtes i gang kl. 15:00.

Flere nyheder

Næste kamp

14:00

Aarhus Fremad vs FA 2000

Seneste kamp

0 - 1

Nykøbing FC vs Aarhus Fremad

Stillingen

ShoP