Optakt: Turen går til Dalum i forårets første opgør

Hvem: Dalum IF

Placering: 7. pladsen

Hvor: Totalbanen, Tingløkkeskolen, Odense SV

Hvornår: Lørdag d. 7/3, 14:00

Sidste opgør: 1-1, 2. spillerunde, hjemme

I den første udgave af vores helt egen optakt til ugens kamp har vores nye anfører, Nicklas Ullum, knyttet et par kommentarer til forventningerne til forårssæsonen og lørdagens opgør. Drengene skal møde Dalum ude, som de spillede 1-1 med i det omvendte opgør i efteråret. Tilspurgt hvad Ullums forventninger til forårssæonen er, svarede han: “Det er klart, jeg har store forventninger til foråret. Vi har bragt os i en situation, der kan gøre foråret rigtig sjovt med nogle fede kampe mod andre tophold. Jeg forventer, vi fortsætter de gode takter og spil. Og så tænker jeg, at hvis der er nogen der kan drille Helsingør, så er det os.” 

I forhold til opgøret på lørdag, siger Ullum: “Jeg synes, det plejer at være nogle svære kampe mod Dalum, men omvendt har vi haft en god optakt i de tidligere måneder af året, hvor vi har spillet nogle gode træningskampe mod nogle dygtige modstandere. Vi har givet den gas på træningsbanen, og alle er helt klar til at give alt på lørdag.” 

Ullum fortsætter: “Træningslejren har været god for os. Det har været en sindssyg fed tur både spillemæssigt, men også i forhold til sammenholdet, især med henblik på at vi også har fået et par nye spillere ind.”

Ullum er ny anfører for Aarhus Fremad, og han har tilmed også tilegnet sig det legendariske nummer 10, som også før har været båret af tidligere anførere i midterforsvaret: “Det er rigtig fedt at kunne få lov til at bære anførerbindet og være med til at vise vejen. Jeg har spillet i Fremad i mange år, og jeg synes selv jeg har været en ledende figur i truppen, men det giver alligevel lidt ekstra at få bindet om armen.”

Forudsigelse: Ullum forudsiger, at kampen mod Dalum på lørdag ender med en sejr på 0-2. “Vi lukker selvfølgelig ikke noget ind. Jeg tror vores angribere kommer godt igang, og at både Søren Andreasen og Christian Nissen får scoret. Nissen på straffe naturligvis.”

Flere nyheder

Næste kamp

15:00

Nykøbing FC vs Aarhus Fremad

Seneste kamp

2 - 0

Aarhus Fremad vs EFB

Stillingen

Standings provided by Sofascore

ShoP