Optakt: Vi skal tage sidste weekends succes med mod Jammerbugt

Hvem: Jammerbugt FC
Hvor: Sparekassen Vendsyssel Arena
Hvornår: Lørdag den 17. april, 14:00
Placering: 1. pladsen (38 point i 18 kampe)

Vi fik omsider hul på bylden i sidste weekend mod Thisted, hvor vi sikrede de første tre point i foråret i 3-1-sejren. Der har ikke hersket tvivl om, at vores spil har fortjent mere end 6 point i vores første fem kampe i foråret, og holdet skal nu tage selvtilliden med fra sejren mod Thisted, når vi i morgen skal op mod en af de største udfordringer, vi står overfor i sæsonen, Jammerbugt ude. Jammerbugt har haft en rigtig god sæson indtil videre. De sluttede sidste sæson af med et brag og har fortsat stimen, som har mundet ud i en topplacering gennem hele sæsonen. Vores motor på midten af banen og målscorer i sidste weekend, Emil Hauge, ser sidste weekends triumf som en længe ventet forløsning.

”Det er en kæmpe befrielse på en eller anden måde – en lettelse at få en sejr og føle, man rent faktisk bliver belønnet for sin gode præstation. Jeg synes, vi har præsteret gennemgående i sæsonen både på træningsbanen, men også i de kampe vi har spillet. Vi har været gode og fortjent at vinde mere, end vi har. Det er bare lækkert endelig at få den sejr.”

Forløsningen kommer på rette tidspunkt ifølge Emil Hauge. Jammerbugt er et godt hold, og der er brug for selvtillid og en følelse af, at det arbejde, holdet har lagt i sæsonen, giver belønning.

”Sejren mod Thisted giver helt sikkert en selvtillid, vi måske har manglet en lille smule indtil videre, især når man skal op mod Jammerbugt, som er et godt hold. Vi plejer at have nogle gode, tætte kampe mod dem, og nu er det jo i den her sæson måske det hold, man helst vil slå. Kampen mod Thisted giver os et kæmpe boost frem mod den udfordring. Det er meget vigtig for os.”

Sidst vi mødte Jammerbugt i efteråret, endte det med et enkelt point på Riisvangen. Holdet er selvfølgelig opsat på at hive alle tre point med hjem fra det nordjyske i morgen, og Hauge er da også klar på, hvad Jammerbugt bringer til bordet.

”Af hvad jeg ved, er de rimelig afklaret i forhold til deres spillestil. Det er et hold, der er gode til at gøre, hvad der skal til for at vinde. Så det skal vi matche. Jeg tror, de kommer med meget fysik, som vi skal kunne stå imod. Så handler det om, at få kampen over på vores præmisser, og blandt andet holde bolden nede på jorden, når vi har mulighed for det. Det er et godt hold, som også besidder store individuelle kvaliteter, vi skal være opmærksomme på.”

Emil Hauge var selv med til at sætte gang i festen i sidste weekend mod Thisted, da han åbnede scoringen med en knastør afslutning lige uden for feltet. Han er naturligvis glad for at få mål på kontoen igen.

”Nu er det mit andet mål i foråret, og det er rart at komme i gang på den front. Jeg scorede jo slet ikke i efteråret, så det er lækkert at få lavet nogle dåser igen.”

#forzafremad

Flere nyheder

Næste kamp

14:00

Aarhus Fremad vs Thisted FC

Seneste kamp

0 - 0

Brabrand vs Aarhus Fremad

Stillingen

ShoP