Sebastian Buch forlænger i et halvandet år med Fremad

I slutningen af september 2021 fik vi fornøjelsen af at få Buch på en kortvarig kontrakt, der strakte sig til slutningen af 2021. Efter den kortere periode har Buch og Fremad nu valgt at forlænge kontrakten med et halvandet år, hvilket holder Buch på Riisvangen frem til sommeren 2023.

Buch fortæller, at de første tre måneder i klubben har været til stor gavn for ham personligt, og derfor har det også været en beslutning, der er kommet meget naturligt.

”Nu kendte jeg lidt klubben og spillestilen i Fremad på forhånd, og jeg synes, at jeg har passet godt ind i de træningskampe, der har været. Jeg har bare været sindssyg glad for at være i Fremad. Vi er ved at få bygget noget godt op i klubben, og det vil jeg gerne være en del af. Klubben er et godt match til mig – derunder også spillestilen. Så derfor kom det meget naturligt, at jeg har forlænget kontrakten et halvandet år,” fortæller Buch.

Da Buch kom til, fortalte han, at noget at det, han gerne ville genvinde ved at komme til klubben, var kærligheden til fodbolden. Fodboldglæden, fortæller Buch, er vendt tilbage, og det er endnu en god grund til, at han trygt har kunnet sætte sin signatur på en forlænget aftale.

”Det sociale i klubben er helt perfekt. Man glæder sig til at komme til træning hver gang, og det er noget, jeg godt har kunnet savne førhen. Og så er min selvtillid kommet på plads. Det hænger igen sammen med spillestilen, den måde vi gerne vil have bolden på hele tiden. Spillestilen er med til automatisk at gøre, at ens selvtillid også bliver bedre. Så jeg har helt bestemt fundet fodboldglæden i Fremad igen. Det er også noget af det, der har gjort, jeg har forlænget aftalen.”

Selvom der kun er gået et par måneder, hvor Buch har været en del af holdet, så føler han, at han har rykket sig.

”Jeg føler, det har været en god første periode i klubben. Jeg har måske ikke lavet ligeså mange mål, som jeg gerne ville, men nu kom der et i fredags mod Vendsyssel, så jeg håber, det er starten på, at der kommer flere. Jeg har bidraget med lidt assists og føler, jeg har været en vigtig del af holdet, og det, føler jeg igen, er et tegn på, at Fremad er et godt match til mig. Det har været klasse.”

Vi glæder os til at nyde meget mere af Buch de kommende 18 måneder.

#forzafremad

Flere nyheder

Næste kamp

14:00

Aarhus Fremad vs Thisted FC

Seneste kamp

0 - 0

Brabrand vs Aarhus Fremad

Stillingen

ShoP