Sjællandske smæk til Fremad

Aarhus Fremad var for en sjælden gangs skyld en tur over Storebælt for at møde Hellerupklubben HIK. Sjællænderne havde vundet deres tre første hjemmekampe, og Fremad skulle også få det uhyre svært på den københavnske grønsvær.

Allerede efter 25 minutter gik det galt. En tværaflevering fandt en hel fri Anton Peterlin, der nemt kunne sende HIK på sejrskurs. Aarhus Fremad-spillerne appellerede for offside, men dommerens fløjte forblev tavs. Dermed var det tidligt op ad bakke for aarhusianerne, og trods fornuftig spil, var halvleg stillingen stadig 1-0 til hjemmeholdet.

Meget bedre skulle det ikke gå i 2. halvleg. Bare efter fem minutter blev et indlæg slået i boksen, hvor Michael Schmidt Nielsen kom først på bolden og headede den i netmaskerne. 2-0 og hvis det så svært ud før, virkede det nærmest umuligt nu.
Men kun nede med to mål og rigelig med tid tilbage på uret var der stadig en chance for Fremad.
Det punkterede dommeren dog hurtigt, da han, bare ni minutter senere, noget kontroversielt dømte straffe til HIK. Trods store protester fra Fremad-spillerne og trænerne, kunne de dog ikke forhindre Thomas Asmussen i at konvertere straffesparket til mål. 3-0 til HIK, og nu var der virkelig krisetilstande.

Kampens tempo ebbede langsomt ud, og som om, at alt uheld ikke havde ramt Fremad endnu, så blev et hårdt indlæg smækket ind i aarhusianeres felt, hvor den ramte Alexander Jackson Møller og reflekterede i nettet.

Kampen sluttede 4-0 og Fremad ligger nu nr. 9 med fire point ned til stregen. Dog kan de gul- og sortstribede glæde sig over, at de stadig ligger over Braband på 10. pladsen.

Forza Fremad

Flere nyheder

Næste kamp

14:00

Aarhus Fremad vs Nykøbing FC

Seneste kamp

0 - 2

Middelfart vs Aarhus Fremad

Stillingen

Standings provided by Sofascore

ShoP