Skadesplaget Fremad-spiller forlænger

Han nåede dårligt at komme i gang efter sit skifte til Aarhus Fremad sidste sommer, inden en slem skade spolerede tilværelsen i den nye klub. Nu har Julius Fechtenburg forlænget med et år.

Af Mathias Dueholm

Aarhus Fremad har netop forlænget den aftale med Julius Fechtenburg, som stod til at udløbe denne sommer. Den nye aftale løber hele den kommende sæson.

Hvis man skal grave dybt i erindringen for at huske, hvem det lige er, Julius Fechtenburg er, er det ikke noget at skamme sig over. Efter at være skiftet til Fremad sidste sommer og have deltaget på fuld omgangshøjde med resten af truppen i et par måneder, ramte katastrofen.

Et knæ, der gik godt og grundigt i stykker, satte Fechtenburg ud af spillet, og det er først nu, han er ved at vende tilbage på grønsværen for fuld damp.

”Forhåbentlig kan jeg inden alt for længe deltage fuldt ud i holdtræningen, og så må vi se, hvornår det bliver til kampe igen. Jeg glæder mig i hvert fald helt sindssygt,” siger den 23-årige Fremad-spiller.

I sagens natur har den voldsomme og langvarige skadespause været en trist periode for Julius Fechtenburg, men han fremhæver alligevel en masse positive indtryk fra det forgangne år:

”Jeg har genoptrænet lige siden skaden med kæmpe hjælp fra mine holdkammerater og ikke mindst hele staben,” fortæller han, inden han fortsætter:

”Jeg har brugt tiden på at genoptræne i Odense, og så har jeg set så mange kampe som muligt på Riisvangen. Her er jeg bare blevet bekræftet i, at det er et helt kanongodt sted at være. Alle ser mig som en lige så stor del af holdet som inden skaden.”

Det gode bånd til trup og stab spillede da også en afgørende rolle, da et tilbud om en forlængelse havnede på skrivebordet foran Julius Fechtenburg.

”Derfor var jeg heller ikke tvivl, da et nyt kontrakttilbud kom på bordet. Fokus er lige nu 100 procent på at komme tilbage, og så vil jeg give lidt af den tillid, som Fremad har vist mig ved at forlænge min aftale, tilbage,” siger Fechtenburg.

Flere nyheder

Næste kamp

18:30

Nykøbing FC vs Aarhus Fremad

Seneste kamp

2 - 0

Aarhus Fremad vs EFB

Stillingen

Standings provided by Sofascore

ShoP