Søren Andreasen forlænger et år frem til 2023

Vi kan løfte sløret for, at vores angriber Søren Andreasen har forlænget med os i et år. Det betyder, at Søren kommer til at være på kontrakt i Aarhus Fremad indtil sommeren 2023. Søren er naturligvis selv glad for at binde sig et år yderligere, end hvad hans oprindelige aftale rakte til.

”Jeg er meget godt tilfreds med forlængelsen. Jeg nyder at være i Fremad og kan se mig selv i det – også i fremtiden. Det er et super spændende projekt, vi har gang i, så det var egentlig ikke så svær en beslutning.”

Søren kom til Fremad i vinterpausen 2020 fra Middelfart og var en af cheftræner, Morten Dahm Kjærgaards, første signings i klubben. Da vi i sommeren 2020 fik kontrakter på bordet, var det også klart, at Søren havde gjort sig fortjent til en af slagsen. Det er efterhånden godt over et halvandet år siden, at Søren blev Fremad-spiller, og heldigvis har han nydt at være en del af holdet på Riisvangen. (Forsættes under billedet)

”Det har været godt. Da jeg skiftede, manglede jeg lidt fodboldglæden. Den fik jeg tilbage i Fremad, og så har det egentlig bare fortsat. Det er et sted, man udvikler sig både inden- og udenfor banen. Det er fedt at være med og en del af. Jeg har det sådan, at de ting, man laver, skal være sjove, og man skal være glad for dem. Det kan jeg mærke, jeg er i Fremad.”

Søren har siden sin ankomst til Fremad vist sig at blive en vigtig del af vores offensiv. Hans arbejdsomhed og offensive kvaliteter har ofte givet pote, og i den igangværende sæson har han allerede nettet tre gange. Selvom pointene måske ikke afspejler det, føler Søren ikke kun, at det er ham selv, der er kommet godt fra start.

”Nu skal der til at ske lidt mere. Det tror jeg godt, vi kan forvente. Det har været en fin start for mig selv, men også for holdet, selvom vi ikke har fået de point, vi føler, vi har været berettiget til. Vi har spillet godt og fortjent bedre, men jeg er slet ikke nervøs for, det nok skal komme. Jeg har selv før prøvet som angriber, at man for eksempel ikke har haft nogen afslutninger på mål, og at det bare ikke kørte. Men sådan er det ikke her. Vi får skabt chancer, så det handler bare om at få det sidste til at spille, så vi får sejrene i hus.”

Ved siden af fodbolden er Søren i lære ved vores samarbejdspartner og rygsponsor JDH-byg (se billedet af Andreasens ryg herunder), hvor han har to år tilbage af sin samlede uddannelse.

#forzafremad

Flere nyheder

Næste kamp

14:00

Aarhus Fremad vs Nykøbing FC

Seneste kamp

0 - 2

Middelfart vs Aarhus Fremad

Stillingen

Standings provided by Sofascore

ShoP