Stort nederlag på Amager

af: Cheftræner, Claus Christiansen

Søndag skulle vi forsøge at få point mod rækkens tophold Fremad Amager, men det gik desværre ikke, og vi måtte rejse hjem fra Amager med et 5-1 nederlag i kufferten efter 2-1 ved pausen. Vi fik i starten af 2. halvleg direkte rødt kort og kom bagud 3-1 på straffesparket og så var det op af bakke.

Kort før start måtte vores keeper Peter Ravn melde forfald. Reservekeeper Jonas Olsen stod derfor mellem stængerne i stedet for. Amager lagde fra start et hårdt tryk på os, og de hældte bolde ind i feltet, hvor de testede vores keeper. Efter 9 min. gav det bonus, da Jonas lavede straffespark, og på det scorede Amager, og dermed  var vi hurtigt i kampen bagud 1-0.
 
Kort derefter blev Khaled nedlagt i feltet. Klart straffespark, men det er åbentbart lidt svært for de jyske hold at få straffespark i Københavnsområdet, da dommeren ikke dømte det!!! Efterfølgende var vi primært farlige på dødbolde, og på et langt indkast fik Nicklas Ullum headet bolden ind til 1-1. Amager fortsatte dog trykket, og efter 30 min. blev det 2-1 til værterne efter et hjørnespark. Vi kunne ikke helt få spillet til at fungere, da Amager pressede os godt.
 
2. halvleg var kun 3 minutter gammel, da vores anfører Andreas Damgaard fik direkte rødt. Samtidig fik hjemmeholdet dagens andet straffespark, og det udnyttede de igen til at bringe sig foran 3-1. Vi valgte herefter at  justere lidt, og foretog en defensiv udskiftning for at stabilisere holdet. En mand i undertal var en for stor mund, og selvom vi fik en chance ved indskiftede Victor Nielsen, hvor han skød ved siden af, så var det nu hjemmeholdet der dominerede, og i det sidste kvarter fik øget til 4-1 og 5-1, hvilket også blev slutfacit.
 
Alt i alt en fortjent sejr til Fremad Amager, der var mere sultne end os, og den sult skal vi have fundet frem for igen at vinde. Vi har set i kampene mod de 2 tophold, at vi stadig mangler lidt for at være med, men det kommer til at gå ud over Brønshøj som gæster Riisvangen på lørdag kl. 15. Til lørdagens kamp bliver der  lidt rokeringer, så vi får friske ben på banen fra start.

Flere nyheder

Næste kamp

14:00

Aarhus Fremad vs Thisted FC

Seneste kamp

0 - 0

Brabrand vs Aarhus Fremad

Stillingen

ShoP