Thomas Hagelskjær har sat sin underskrift på en forlængelse

”Hvem er det, der er alle pengene værd? Det er Thomas Hagelskjær,” har I måske hørt på lægterne til kamp på Riisvangen, og det er blevet cementeret. Hagelskjær har nemlig forlænget i et år med Aarhus Fremad, så hans kontrakt nu strækker sig til sommeren 2023.

Hagelskjær har nu været i Fremad i halvandet år, siden han kom til fra Vejle i sommeren 2020. Og det har været så succesfuld en tid, at det var et naturligt valg, Thomas stod overfor, da forlængelsen skulle på plads.

”Det har langt henad vejen givet sig selv, fordi jeg er så glad for at være her. Alle siger, at det er en fed klub at være i, og det gør sig også gældende for mig. Der har været nogle overvejelser om træning og kamp har kunnet hænge sammen med mit fuldtidsarbejde ved DLA Piper, men de har vist fleksibilitet, som går begge veje. Det har været hårdt i perioder, men over den seneste tid er jeg kommet frem til, at jeg ikke kan undvære det. Der var ikke noget andet, jeg ville, end at blive i Fremad, hvor jeg har det godt og kan udvikle mig – måske endnu mere end jeg har gjort tidligere.”

Cheftræner, Morten Dahm Kjærgaard, ser Hagelskjær som en vigtig karakter i miljøet og knytter rosende ord til vores målmand. Målmandsposten er en vigtig rolle i forhold til måden, vi ønsker at spille på, og derfor er det essentielt at have en mand som Thomas mellem stængerne.

”Thomas er et pragteksempel på, hvor stort fokus vi har på, at vi skal blive dygtigere, men også skal opnå fremfor at undgå. Alle i klubben er meget imponeret over den tilgang, Thomas har til måden at spille på og sin egen udvikling, som har været ekstraordinær. Til hver eneste kamp og træning sætter Thomas sig selv på spil i holdets tjeneste, og selvom han har lavet fejl, så går han sekundet efter ud og forsøger at gøre det rigtige. Thomas er en klippe i den udvikling, vi hele tiden går imod, fordi han sætter sig selv på spil og ikke gemmer sig,” fortæller Morten om Thomas og understreger videre vigtigheden af forlængelsen.

”Vi er meget glade for, at det har kunnet passe med ham at forlænge. Det har været en stor prioritet for os, fordi han indeholder lige præcis det, vi ønsker i forhold til spillet og udvikling. Det er et fokus på den store udvikling af spillerne og spillet, der giver de største præstationer, der videre giver de bedste resultater.”

Det var heller ikke en lang kontraktforhandling, der fandt sted, da Hagelskjær skulle sætte underskrift på en ny aftale. Som vores 27-årige, advokatfuldmægtige målmand fortæller, så har han det godt i klubben, mens hans udvikling nærmest har taget fart, siden han kom til.

”Da jeg valgte Fremad for halvandet år siden, var det spillestilen og miljøet, der tiltrak mig. Når man kommer ind i det, bliver man bekræftet i, at man virkelig arbejder med tingene og forsøger at rykke på alle parametre. Både på banen med den enkelte spiller, hvor vi er mere komfortable i spillestilen og har fået samlet en dygtig trup, men også med hele det setup, der er omkring klubben. Folk kommer ind og bruger meget tid på, at vi har de bedst mulige forudsætninger for at lykkes. Det er så fedt at være en del af og bidrage til på banen, men også ved at udfordre omgivelserne og skubbe det hele i den rigtige retning,” fortæller Hagelskjær.

Vi ser frem til at forsat kunne blive bekræftet i, at Hagelskjær er alle pengene værd.

#forzafremad

Flere nyheder

Næste kamp

15:00

Nykøbing FC vs Aarhus Fremad

Seneste kamp

2 - 0

Aarhus Fremad vs EFB

Stillingen

Standings provided by Sofascore

ShoP