Topscorer Andreasen efter 5-0 sejr: ”Det var en sjov kamp”

Lørdag kom Thisted FC på besøg på Riisvangen. Fremad var dog langtfra gæstfrie under kampen, da de sendte dem hjem med et 5-0 nederlag. Det var for både Fremad-spillere og fans en ”sjov kamp”.

Af Mathias Thomsen

Hele 707 tilskuere trodsede det til tider dårlige vejr lørdag eftermiddag. Aarhus Fremad gav dog de fremmødte en masse at lune sig på med forrygende fodbold fra første fløjt. Spørger man Fremads brandvarme angriber, Søren Andreasen, var det da også en fed kamp at spille:

”Det var en sjov kamp. Vi får startet rigtig godt med et tidligt mål, og så sidder vi egentlig på det hele resten af kampen”, siger en tilfreds Søren Andreasen.

Spillerne havde inden kampen fået besked på, at de skulle gå ud og dominere kampen. Noget som Andreasen mener holdet lykkedes med.

”Vi havde et stort fokus på, hvordan vi presser, så vi hurtigt kan få bolden igen, og det lykkedes vi 100% med gennem hele kampen. Og så får vi lavet fem mål, som man jo heller ikke kan klage over”.

Skarpretteren stod selv for de to sidste scoringer, hvilket betyder at han i øjeblikket er nummer et på topscorerlisten. Inden da var Lucas From kommet højest på et hjørnespark, hvorefter Mathias Kubel fik lavet to æsker. De to kantspillere står nu noteret for henholdsvis seks og fem mål i 2. Division. Angriberen nyder at være topscorer, men det er lige så vigtigt, at andre har bidraget med scoringer.

”Det er da fedt at være topscorer. Man vil altid gerne lave mange mål som angriber, så det gør jeg jo alt for, at jeg kan blive ved med. Der har nok været nogle sæsoner, hvor vi har haft for få, der laver flere mål i løbet af en sæson. Det er ikke tilfældet i år, og at jeg så laver endnu flere mål, det er jo bare et plus”, siger Søren Andreasen.

Adspurgt om topscorertitlen er et mål for angriberen, var svaret et klart ja, men det skal ikke være for enhver pris:

”Jeg er nok skruet sådan sammen, at jeg hellere vil vinde kampe og ikke score, end omvendt, men når man er angriber, så kigger man jo på topscorerlisten”.

Med de tre point over Thisted FC bygger de solgule videre på stimen, som nu er oppe på 5 sejre i streg. Holdet har samtidig ikke lukket mål ind i de seneste 4 kampe. Det vidner om stor selvtillid i truppen, og giver ligeledes masser af blod på tanden frem mod onsdagens pokalopgør. Søren Andreasen vil dog fortsat ikke tage favoritværdigheden på sig.

”Det bliver svært. Det er jo et hold, som på papiret er bedre end os, så vi skal stadig lave en lille overraskelse”, siger Søren Andreasen, som mener, at det afgørende bliver, at holdet bibeholder koncentrationen gennem hele kampen.

Skulle det blive til en sejr, vil det samtidig være et historisk resultat, da Aarhus Fremad aldrig har været i en pokalkvartfinale. Et resultat som Fremad går benhårdt efter at realisere, siger Søren Andreasen, som samtidig håber, at så mange som muligt vil støtte holdet fra lægterne.

Pokalkampen mod Fremad Amager starter kl. 13:30 på onsdag. Har du endnu ikke købt din billet, så kan du nemt gøre det gennem dette link: https://tickets.eventbilletten.dk/events/366189/info?distributionId=179488&fbclid=IwAR0EfZSXynlrH-L97F5yNUY3PJa268BvbA1wBPxQsYzYFo-bNEf7CxRQ0eA

Flere nyheder

Næste kamp

14:00

Aarhus Fremad vs Nykøbing FC

Seneste kamp

0 - 2

Middelfart vs Aarhus Fremad

Stillingen

Standings provided by Sofascore

ShoP