Vi har sikret os Søren Andreasen

For tredje dag i streg kan vi i Aarhus Fremad nu præsentere en ny spiller. Denne gang er det Søren Andreasen, som har tilsluttet sig Aarhus Fremad. Den 23-årige angriber, som også kan agere 10’er eller kant, havde i udgangen af 2019 kontraktudløb med Middelfart BK, og Søren har til vores glæde valgt Aarhus Fremad som ny klub. Søren har ligesom Emil Obitsø Nielsen og Mathias Jacobsen trænet med truppen siden forårsopstarten.

Om sit valg af Aarhus Fremad fortæller Søren: “Jeg snakkede med Mathias Damgaard, som fortalte mig, at Aarhus Fremad er en virkelig fed klub. Jeg synes, det er imponerende, hvordan man har kunne samle så mange dygtige unge spillere i en klub som Aarhus Fremad, og da jeg i forvejen boede i Aarhus, passede det perfekt.” Om sin tilkomst tilføjer Søren desuden: “Det er den nemmeste klub at falde til i, det er virkelig gået hurtigt.” Søren bor til dagligt i Aarhus, hvor han lige er startet på tømreruddannelsen.

Til den nye tilføjelse til angrebet siger Morten Dahm Kjærgaard: “Søren er en spændende spiller at få tilknyttet truppen. Søren er en god afslutter, han er god til at positionere sig i feltet, og derudover er Søren god i forhold til relationelle spil med sine holdkammerater. Jeg havde fornøjelsen af at møde Søren, inden han tog til Island, til en prøvetræning i FC Fredericia, hvor han viste sig godt frem. Siden har jeg fulgt ham i både Kolding og Middelfart, og jeg har altid synes Sørens kompetencer er interessante. Vi glæder os i Fremad til at få det bedste ud af Søren.”

Andreasen har spillet sammen med gårsdagens offentliggørelse, Emil Obitsø Nielsen, lige siden de tidlige år i Esbjerg fB’s ungdom. Søren har fortid i flere forskellige klubber, og har tilmed også været forbi Island i løbet af hans karriere. Søren Andreasen har i sin ungdom også været inde over u-17 landsholdet. I Esbjerg fB var Søren med oppe på førsteholdet, men blev i sit første år med Esbjerg fB’s seniorhold korsbåndsskadet. Han er dog noteret for en enkelt Superliga kamp mod selveste Brøndby IF. I 2016 tog Søren i et halvt år forbi den islandske klub IBV Vestmannaeyjar, som på daværende tidspunkt spillede i den bedste islandske række. Efter Sørens tid i Island skiftede han til Kolding IF i 2017. Søren skiftede til Middelfart BK senere samme år, og tilbragte et halvandet år ved fynboerne. Søren har i sin karriere spillet 109 kampe, og han har scoret 40 mål. 

Husk at Søren og Aarhus Fremad gæster Vejle i VB-parken i dag klokken 17:00. 

Flere nyheder

Næste kamp

14:00

Aarhus Fremad vs Nykøbing FC

Seneste kamp

0 - 2

Middelfart vs Aarhus Fremad

Stillingen

Standings provided by Sofascore

ShoP