Vi skriver med Sebastian Buch resten af året

Vi har fået ny offensiv profil til Fremad. Sebastian Buch er kommet til på en aftale, der strækker sig frem til udgangen af 2021. Buch har senest været i Norge og spille, hvor han var lejet til IK Start fra FC Midtjylland. Efter 22-årige Sebastian Buch og Midtjylland gik hvert til sit, skulle Sebastian ud og finde ny klub. Det blev heldigvis Fremad, og det er klart, at Buch er godt tilfreds med at kunne kalde sig Aarhus Fremad-spiller.

”Jeg har det godt med at blive Fremad-spiller. Jeg havde et tilbud i Norge – også med en væsentlig højere løn, der ville svare til en fuldtidskontrakt – men jeg kunne ikke se mig selv i det. Der, hvor jeg ser mig selv nu efter en del lejeophold, er et sted, hvor jeg skal ud og genfinde glæden ved fodbolden og føle mig som en del af noget. Nu kender jeg en del i Fremad, så det har klart også gjort det nemmere for mig i forhold til at skulle et helt nyt sted hen. Jeg vil helt sikkert nemt kunne falde til her, og så bor jeg i Aarhus. Jeg følte bare, det hele gik op i en højere enhed ved at skrive med Fremad. Nu var jeg ude og træne lidt med i januar, og jeg ser det som en klub med et højt ambitionsniveau. Fodboldniveauet er også helt vildt højt, så det var naturligvis også med til at gøre, jeg valgte Fremad.”

Sebastian Buch har allerede som 22-årig god erfaring i bagagen. Han er opdraget i AC Horsens og FC Midtjyllands ungdom og kommer senest fra norske IK Start. Han har tidligere også været på lejeophold i både FC Fredericia og Skive. Derudover står han noteret for 33 ungdomslandskampe, så der er ikke tvivl om, at vi får en spiller ind, som har noget ekstra at byde på i form af talent, men også erfaring på trods af hans unge alder. Og som desuden allerede har vist, han kan indgå i et topprofessionelt, ambitiøst setup.

”Min tid i de forskellige klubber har været med til at give mig mere hård på brystet. Nu har jeg været i to forskellige 1. divisionsklubber herhjemme og så i en ret stor klub i Norge, og det har bare gjort det klart for mig, at det fedeste man kan lave er at spille fodbold. Selvom jeg i en alder af 22 år har spillet mange 1. divisionskampe i Danmark, så var det i starten meget nyt at gå fra at være U19-spiller til at lige pludselig ikke kun skulle spille med dem på sin egen alder. Men det har jeg ligesom vendt mig til, og jeg er sikker på, det har gjort mig til et bedre menneske og fodboldsspiller, at jeg har været rundt omkring og få den her erfaring så tidligt.”

Det er ikke rent tilfældigt, at Buch er endt i Fremad. Som han nævnte, trænede Buch med i januar, og har derfor et kendskab til mange i truppen. Desuden kender han en række af vores spillere fra sine ungdomsår, hvor han stiftede bekendtskab med en række på det danske ungdomslandshold. Men også cheftræner, Morten Dahm Kjærgaard, kender Buch fra sin tid i Fredericia.

”Jeg fik ophævet med Midtjylland, og så tænkte jeg, at jeg skal et sted hen, hvor der blandt andet er udsigt til spilletid. Jeg har været vant til i mine ungdomsår at være en vigtig spiller og være med til at bidrage med mål og være afgørende. Jeg kender Morten fra Fredericia og ved, hvordan han gerne vil spille. Det, synes jeg, passer godt til mig, så jeg tog egentlig bare fat i ham og spurgte, om jeg kunne få lov til at komme ud og træne med, så de kunne se mig an. Så jeg valgte egentlig selv at tage kontakt til Fremad, fordi jeg ser det som det bedste for mig.”

Og det er vi glad for Buch gjorde.

Velkommen til Fremad!

#forzafremad

Flere nyheder

Næste kamp

18:30

Nykøbing FC vs Aarhus Fremad

Seneste kamp

2 - 0

Aarhus Fremad vs EFB

Stillingen

Standings provided by Sofascore

ShoP