10. udesejr i træk!

Fredag aften var vi på besøg i Aalborg, hvor vi skulle møde et godt AAB hold. Vi spillede 1-1 i den omvendte kamp, så vi vidste vi skulle præstere godt, hvis vi skulle vinde.

 
Vi startede kampen godt og lagde et højt pres og vi kom til en del hjørnespark, men ind ville bolden ikke. Allerede efter 10 min. måtte vi lave den første udskiftning, da anfører Michael G. Pedersen var skadet og Mads Østergaard kom på banen. Der skulle herefter kun gå godt 5 min. før vi kom foran 1-0 på et mål af Uffe Troensegaard. Kort derefter blev det 2-0 på et direkte frispark af Malte Færge. Vi sad godt på kampen, men lige før pausen var vi heldige med, at det ikke blev til en reducering af AAB, da stolpen hjalp os. Så 2-0 ved pausen og vi var ved godt mod.
 
2. halvleg prøvede vi at starte ligesom i 1. halvleg med højt pres og det blev 3-0 efter 53. min., da Mathias Valentin stod klar ved bageste stolpe og Mathias Schjødt gjorde det til 4-0 efter 63 min., og så var den kamp lukket. Vi skiftede herefter Khaled og Valentin ud og ind kom Morten Bundgaard og Kasper Kempel. Vi kontrollerede bare herefter kampen og der var ikke de store chancer.
 
I en udramatisk kamp ville dommeren lige pludselig være i centrum i det 83. min., da han hev det røde kort op til Jonas Mogensen, og det betyder jo desværre at han får 2 spilledages karantæne.
 
Det var også et farvel til keeper Jannik Friis, der flytter til Barcelona for at arbejde som journalist, så det er et stort tab for holdet og klubben. Vi ønsker Jannik held og lykke i Spanien.
 
Der var rigtig mange som steppede op i kampen og det viser, at vi har en bred trup som vil det her. 
Så det har været en rigtig god start på foråret med 9 point i 3 kampe og en målscore på 12-0.
 
Næste kamp er på lørdag kl. 15.00, hvor Randers Freja gæster Riisvangen til et vaskeægte topopgør. Håber at der vil komme mange og støtte holdet og smage den nye pølse “Fremad stærke”.
 
Claus Christiansen
Cheftræner

Flere nyheder

Næste kamp

14:00

Aarhus Fremad vs Thisted FC

Seneste kamp

0 - 0

Brabrand vs Aarhus Fremad

Stillingen

ShoP