13 sejr i træk!

Lørdag blev det til en sikker 3-0 sejr over Vorup FB efter en føring på 1-0 ved pausen. Målene blev scoret af Mathias Schjødt 2 og Frederik Høgh.

Vi havde tabt den omvendte kamp 0-1, så vi var meget opsatte på, at få vasket denne plet væk og vi satte os også på kampen fra starten. Vorup spiller deres hjemmekampe på kunstgræs og dermed kunne vi spille fodbold og det behagede mine spillere godt. Vi trykkede Vorup i bund og burde være kommet foran noget tidligere, men vi skulle helt hen til det 35. min. før Mathias Schjødt kunne bringe os foran 1-0. Et hjørnespark blev ikke clearet væk og Schjødt kunne sparke returen i nettet. Vorup havde ikke et skud på mål i 1. halvleg og derfor stod det 1-0 til os.

2. halvleg lignede 1. halvleg på en prik, men denne gang gik der kun 10 min. før vi fik scoret. Malte Færge blev fældet i feltet og Schjødt kunne med sin 2. scoring bringe os foran 2-0. Vorup kom lidt bedre med i kampen og kom også til et par chancer, men det virkede som om, at de mere koncentrerede sig om at begrænse nederlaget. I det 83. min. blev det 3-0 ved Frederik Høgh efter et flot gennemspillet angreb.

Det var en kamp, hvor spillerne spillede fornuftigt og var konsekvente, når det gjaldt og det betyder, at vi med en sejr på lørdag hjemme på Riisvangen kan rykke op i 2. Division. Jeg håber, at mange af jer vil komme og støtte holdet, da de virkelig fortjener det. Vi har vundet de sidste 13 kampe i streg og vi skal have nr. 14 mod Holstebro lørdag kl. 15.

De fleste spillede på niveau i lørdag, dog hævede Schjødt sig lidt over gennemsnittet.

JS holdet vandt også igen og fører med 7 point ned til 3. pladsen, så det lugter også lidt af oprykning for dem. Dejligt med en stor bred trup, og vi bliver belønnet med de gode resultater.

På gensyn på lørdag kl. 15

Claus Christiansen
Cheftræner

Flere nyheder

Næste kamp

14:00

Aarhus Fremad vs Thisted FC

Seneste kamp

0 - 0

Brabrand vs Aarhus Fremad

Stillingen

ShoP