15. års sejrstørke brudt

For første gang siden d. 13 august 2003 vandt Aarhus Fremad i lørdags i Dalum. Martin Frandsen blev matchvinder efter en omstilling i det 57. minut. Kun Frandsens andet mål i hele hans seniorkarriere, det første i åbent spil.

 

Dommer i fokus

Begge mandskaber forsøgte at starte aggressivt, men Fremad ramte ikke helt niveau og Dalum satte sig på spillet, men Fremad klart farligst både på omstillinger og standardsituationer. Efter netop en af disse omstillinger blev Fremad i den grad snydt. Quoc Minh Truong (Vuk) var helt fri igennem i feltet og blev løbet ned bagfra af en Dalum spiller og kun manden med fløjten kunne ikke se denne forseelse. Linjedommeren og Dalum bænken var også overrasket over det manglende fløjt.

I anden halvleg var manden i midten igen i fokus, denne gang undlod han at dømme endnu et klokkeklart straffespark til Fremad, da en Dalum spiller ramte bolden med armen i feltet. Endnu engang gav linjedommeren Fremad bænken ret i deres frustrationer.

Store chancer og en mandfolkeindsats

Både Arfan Habibi og Morten Bundgaard burde have lukket opgøret efter Frandsens scoring, begge brændte friløbere alene med Dalum keeperen. I den anden ende blev det til sporadiske afslutninger, dog kun en enkelt indenfor rammen som Stankovic kunne samle op uden problemer. Hele Fremad mandskabet arbejde hårdt og løb mange meter og kunne derfor fortjent strække armene mod himlen efter slutfløjtet.

  • Jeg synes, det er fortjent, vi vandt, målt ud fra store chancer og så blev vi snydt for to straffespark. Dommeren udfordrede vores spilleres mentalitet, med de formåede at holde hovedet koldt. Dalum spillede bedst, så vi fik løbet mange meter. Det ærgrede os, at vi ikke var bedre på bolden. Det var en flot holdindsats, hvor mentaliteten og holdmoralen skal fremhæves, sagde Cheftæner Morten Mølkjær til Aarhus Stiftstidende efter kampen

Flere nyheder

Næste kamp

15:00

Nykøbing FC vs Aarhus Fremad

Seneste kamp

2 - 0

Aarhus Fremad vs EFB

Stillingen

Standings provided by Sofascore

ShoP