3. sejr på stribe

Drengene skulle i går følge op på de flotte sejre over Sydvest og Skive, da Vejgaard besøgte Riisvangen. For at give spillerne så gode betingelser som muligt, var kampen flyttet fra det normale kamptidspunkt, lørdag kl. 14.00 til søndag kl. 13.00, da spillerne jo havde en lille kamp i midtugen, der lige skulle ud af kroppen.

God start blev en sovepude

Fremad, der startede opgøret med gennemsnitsalder på 21,7, startede stærkt i gårsdagens opgør og allerede efter 4 minutter bragte 17-årige Vuk (Quoc Minh Truong) holdet foran, da han udfordrede sin direkte modstander og tog et træk ind i banen og flot udplacerede Vejgaard-keeperen med venstrebenet. Fremad fortsatte med at skabe chancer, dog uden at spille godt, blandt andet var Christian Nissen og Jacob Torp begge tæt på af to omgange hver. Men som halvlegen skred frem så vores drenge mere og mere trætte ud og kampen fra midtugen sad vidst i systemet endnu. Vejgaard udligede fortjent i det 40. minut.

Erfaringen kendte besøgstiden

Efter pausen kom Fremad egentlig fint ud og fik presset Vejgaard i bund, men lige pludselig slog Vejgaard kontra og bragte sig foran med 2-1. En mavepuster. Herefter var holdet lidt rystet i en periode, heldigvis viste flere af drengene stor karakter og begyndte at finde rytmen sammen. og den sidste halve time stod der Fremad på. Vejgaard lurede på omstillingerne. Mange hjørnespark og indlæg var med til at tappe Vejgaard for kræfter og derfor var der helt fortjent at anfører Andreas Damgaard kunne udligne, dog først i det 87. minut. Herefter var det Vejgaards tur til at være rystet, det udnyttede Arfan Habibi, der kom først over en nedfaldsbold i feltet, han afsluttede, men denne blev blokeret og røg over til Esben Lauridsen, der sikkert scorede. Alt dette skete kun et minut efter udligningsmålet. Til slut fik Vejgaard udvist en mand, men dette holdte dem ikke fra at misse en kæmpe chance til slut. Der var vi heldige.

Sejren og moralen kan ingen dog tage fra drengene nu – flot kæmpet gutter, ung som lidt ældre 😉 !

 

Kampfakta:

1-0 Quoc Minh Truong

1-1 Daniel Olsen

1-2 Daniel Olsen

2-2 Andreas Damgaard

3-2 Esben Lauridsen

 

315 Tilskuere på Vangen

 

Læs Stiftens glimrende artikel om kampen her: https://stiften.dk/sport/Aarhus-Fremad-vendte-kampen-paa-hovedet-i-de-allersidste-minutter/artikel/536238

Flere nyheder

Næste kamp

14:00

Aarhus Fremad vs Thisted FC

Seneste kamp

0 - 0

Brabrand vs Aarhus Fremad

Stillingen

ShoP