4. sejr i træk – denne gang ude over Viby

Lørdag blev det til endnu en udesejr, da Viby denne gang blev slået med 2-0 efter 0-0 ved pausen og holdet vandt dermed den 6. udesejr i ligeså mange kampe.
Viby trak sig tilbage på banen og ville spille på omstillinger og efter 5 min. fik de en stor chance for at bringe sig foran, men de misbrugte den store mulighed. Fremad sad på spillet men det blev kun til et par halve chancer ved Mathias Valentin og Khaled Paikar, men deres målmand havde et par fine redninger. Efter 30 min. blev Viby farlige i vores felt og kunne godt have fået et straffespark og og det samme var tilfældet i den anden ende, hvor Khaled Paikar blev væltet omkuld, men dommerens fløjte forblev tavs. Så derfor var stillingen 0-0 ved pausen.
2. halvleg sad vi tungt på og kom frem til flere chancer, men vi skulle helt hen til det 70. min. før vi kom foran 1-0. Khaled Paikar var igen skarpretteren og scorede sit 4. mål i de sidste 4 kampe. Viby skulle herefter frem på banen og det medførte en masse omstillinger til os og på en af dem lukkede Lasse Nørdam kampen med sin scoring til 2-0.
Det var en kamp vi havde frygtet lidt bl.a. fordi vi har en sjov kamp mod FC Midtjylland på tirsdag, som sendes direkte på TV3 sport1 og derfor er det ikke altid spillerne er fokuseret. Men indsatsen var solid og nok til at give os 3 point med til Riisvangen. De 4 hold der lå omkring os tabte alle, så vi ligger p.t. nr. 3 i rækken med 2 point ned til Lindholm og 8 point til Lyseng, som er de 2 tætteste hold, der kan rykke op.
Næste turneringskamp er på søndag den 2. november, hvor vi skal en tur til Hjørring.

Cheftræner

Claus Christiansen

Flere nyheder

Næste kamp

14:00

Aarhus Fremad vs Thisted FC

Seneste kamp

0 - 0

Brabrand vs Aarhus Fremad

Stillingen

ShoP